19 Aralık 2012 Çarşamba

2013 dileklerim :)


Herkese merhabalar ;) 2013'e girmemize 13 gün kalmışken, bugün 2012'den istediğim 12 dileğim başlıklı postumu okudum ve 2013 için dilek listemi hazırlayayım dedim.İşte blogun bu yönünü çok seviyorum her şey kayıt altında :)

Geçen yılki dileklerimin gerçekleşme durumuna göre yeni dileklerim  ,)

1-Herkes gibi ben de sağlık istiyorum kendim, ailem ve sevdiklerim için..Uzun ömürler diliyorum aileme özellikle canım dedeme ve anneanneme..

Çok şükür herkesin sağlığı iyi, sevdiklerim hayatta..Bunun için binlerce kez şükrediyorum.Tabi ki hastalıklar var,ameliyatlar var olmaz mı? Hastalıklar hep olacak hayatımızda. Allah ani ölümler ve şifasız hastalıklardan uzak etsin tüm sevdiklerimi ve herkesi...

2-Her gün hayatımda olduğu için binlerce şükür ettiğim canım aşkımla musmutlu bir yıl geçirelim,aşkımız hiç bitmesin ve huzurumuzu kimse bozmasın.

Çok şükür ki bu dileğim de gerçekleşti ve musmutlu bir yıl geçirdik biz :) Kötü günlerimiz, kırgınlıklarımız, kapıyı çekip gitmelerimiz de oldu elbet ama yıpratmadık birbirimizi ve ilişkimizi.Ki bence en önemlisi buydu.2013 yılında da Allah evimizden huzuru eksik etmesin...


3-Yeni işimin hayırlı olmasını ve mutlu, huzurlu bir çalışma ortamı ve çalışma arkadaşlarına sahip olmayı diliyorum.Allah pişman etmesin..

Bu dileğim gerçekleşti mi tam olarak emin değilim :) Ama olumlu tarafından bakarsak çok şükür ki eski işime göre çook daha huzurluyum yeni işimde..Pişman olmaktan korkuyodum geçen yıl yukarıdaki satırları yazarken,çok şükürler olsun kesinlikle pişman değilim..Çalışma ortamı ve çalışma arkadaşları kısmı tamam iş tatmini kısmı eksik sadece :( 2013'den isteğim iş anlamında beni mutlu edecek bir bölümde çalışmak..2013 bana iş hayatımda mutluluk ve güzellikler getirsin.Bunu çok istiyorum..Tabi bu dileğim İngilizceyi çok çok iyi öğrenmeme de bağlı.İnşallah İngilizceyi tamamen halledeceğim bir yıl olsun bu yıl..

4-Araba istiyorum hem de çoookk tabiki kazasız belasız inşallah.İş Kanununda yer alan evlenen kadının bir yıl içinde istifa etmesi halinde kıdem tazminatı alır hükmü gereğince istifa ettiğimde 2 yıllık kıdem tazminatı alacağım için araba peşinatım hazır  :)) 


Bu dileğimi görünce nasıl sevindim anlatamam :) İnsanın çok istediği bir şeye sahip olması öyle güzel ki..Uzun zamandan beri en çok istediğim dileğim gerçekleşti bu yıl :)) Arabamız var artık, hem de 4 ay olacak neredeyse ,) Allah kaza bela vermesin,borçlarımız hemencecik bitsin inşallah..


5-Ev istiyorum 2012'den imkansız gibi görünse de istiyorum işte..

Bu noktada sadece istemekle kalıyorum tabi... :)İmkansız bir dilek olduğu her halinden belli..Bu yıl gerçekleşmedi ama 2013'den umutluyum,koç burcundakiler için ev sahibi olma yılıymış 2013, neden olmasın? :)

6-İzmirdeki canım dostum  ve ikizimin Ankaraya taşınmasını ve artık burada yaşamalarını istiyorum..Bunu çook istiyorumm.

İmkansız olduğunu anladığım için artık vazgeçtim bu dileğimden :) İkisi de çok çoook mutlu olsun,bebişleri olsun artık 2013'den dileğim bu :)

7-Eşim için daha iyi bir iş istiyorum,bol paralı,hatta kendi ofisini açmasını ileride ben de istifa edip onun yanına geçerek kendi işimin patronu olmayı istiyorum..


Allahım bu dileğimi de gerçekleştirdiğin için çok teşekkür ederim...2012'nin ilk aylarında iş değiştirdi sevgilim..Artık daha garantili ve daha iyi şartlarda bir işi var.Böylece kendi ofisi olsun dileğimden  vazgeçtim :) 2013'den dileğim çok yorulmadan bol paralar kazansın...

8-Kilo vermek istiyorum öyle ki neredeyse 10 kilo.İnanıyorum başaracağım..Hatta bir mucize olsa yesem ama kilo almasam..:))

Hala o mucizeyi bekliyorum :( Bi kaç kilo verdim tabi ama 2013'den yeniden ve ısrarla diliyorum ; zayıf bir kız olayım artık lütfeenn..2013 sporumu düzenli yaptığım bir yıl olsun..


9-Ablamın ve kız arkadaşlarımın artık evlenmesini istiyorum..2012 onların yılı olsun ;)

2013'ten umutluyum :)


10-2012'den kız arkadaş istiyorum,birlikte alışveriş yapabileceğim,dertleşip gezebileceğim bir kız arkadaş :))) ya da arkadaş grubu,çok asosyalleştim son zamanlarda sanırım ,) Tabi öncelikle 6. madde gerçekleşsin..

Bu dileğim de yeni işimle birlikte gerçekleşti sayılır :) 2013 beni zayıf, sportif ve sosyal bir insan yap :))

11-Bloguma daha çok vakit ayırabilmek,daha çok paylaşabilmek istiyorum..

Bu dileğim instagram çıktı çıkalı yalan oldu :) Takip için :slcnsl :)

12-Son olarak yurtdışı tatili istiyorum,yeni yerler görmek ve keşfetmek..

2012 yılında yeni işimin eğitimi dolayısıyla Türkiye'nin bir çok şehrini gezdim,gördüm.Dileğim kısmen gerçekleşti sayılır.Yurtdışı seyahatimin ise 2013 yılında gerçekleşeceğine canı gönülden inanmaktayım.:)


13-Tüm dileklerimizin gerçekleşmesini istiyorum.Bu postu okuyan herkesin tüm dilekleri gerçekleşsin inşallah ,)

Kocaman bir AMİNNNN :))



















7 yorum:

  1. canıııım allah senin ve eşinin gönlüne göre versin şekerim. ne güzel araba dileğiniz olsun bizim 2012de yattı kısmet artık 2013'e :D eşinin işine de çok sevindim inşallah seninki de tez elden istediğin gibi olur. 2013 senin yılın olsun inşallah şekerim

    YanıtlaSil
  2. Amin şekerim inşallah hepimizin yılı olsun 2013.2013'de en güzel arabayı alırsınız inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. sızın o gulen yuzlerınız her daım boyle kalsında bakın hepsı teker teker nasıl gerceklesıyor benden cok ıcten bır amın

    YanıtlaSil
  4. Şekerimm ne guzel yazmışsın, maşallah size ne güzel bir ciftsiniz öyle. Mutluluğunuz daim olsun yeni yılda da :) arabanız da hayırlı olsun, darısı ev almanıza :))

    YanıtlaSil
  5. Şekerim nekadar güzel bir post bu bayıldım:) çok kıskandım bende yapmak istiyorum, dur bakalım üşengeç blogger olarak belki yazarım hahah:) canım negüzel bir yıl olmus 2012 senin için, gerçekleşmeyen cok az dilek kalmıs, darısı onların başına diyorum:) arabanızı güzel günlerde kullanın bebişim,2013 size bir ev birde bebiş getirsin inşalah dermişiiim:) neyse bana böyle diyenlere uyuz oluyorum, aynı şeyi yapmayım:) zamanı gelince olsun herşey inşalhh:))

    YanıtlaSil
  6. mutlu seneler...
    blogunuzu çok sevdim :))

    sizi izlemeye aldım...
    sizde beni izlemeye alırsanız sevinirim...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. umarım tüm dileklerin gerçekleşir canım Ama arayı çok açmışsın sen yeni yazılar bekliyorum sendenn hadi bakalım parmaklar klavyelere : )

    YanıtlaSil