30 Haziran 2011 Perşembe

EN SON NE/NELER ALDIM?

En son aldıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum ,) İlki düğün yaklaştıkça  içimdeki sade kızın kokoş kıza dönüştüğünün göstergesi :) Ben bile kendime inanamıyorum ama herşeyde sadelik arayan ben herşeyi süslü,gösterişli almak istiyorum.Düğün günü sıcaktan bunalmamak için aldığım kuş tüyü yelpaze,)



Bu da English Home'dan %50 indirimle almış olduğum spa setim,kutusunu çok sevdim ,)






 Son olarak da body shop'dan almış olduğum vücut bakım setim,peeling eldivenini tavsiye ederim,süper bişey.Ve bunun da kutusu çok kullanışlı..Mangolu body butter'in kokusu ise harika,yememek için zor tutuyorum kendimi her açtığımda ,)






19 yorum:

  1. ayyy kus tüyü ne cicisin sen!!:) cok sirin canim ,birde body shop kokusu harika tercihler yapmissin canim hayirli olsun güle güle kullan!!

    YanıtlaSil
  2. kızımız kokoş gelin olcak demek yelpazaye bayıldım ya ne güzel..sonra bir ahh dedim şu englsh home mudur nedir neden buralarda yok:(canm güle güle kullan çok gseller

    YanıtlaSil
  3. canımmmm hakikaten ya ben de çok sadeyimdir ama bu nişan düğün arefesinde çok kokoş oldum ben yaa yelpazene bayıldımmm ben de almalıyım nerden aldın =))) o english homedaki spa setlerine ben de bayılıyorum evime alıcam kısmetse kocaman öptüm bitanem hepsini güzel güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  4. yelpaze süpermiş ben de mi alsam düğün için :D yaa işte düğün yaklaştıkça içimizdeki kokoş kadın hortluyo di mi :D ha haa ne güzel...

    YanıtlaSil
  5. aşkınay;saol tatlım ,)

    pembe mor alg;teşekkürler canımcım,kokoş gelin olucam evet ,) Sen iste yeterki,ben burdan English Home'dan alırım istediğini gönderirim.

    Tubitoşum ;Al tatlım sen de,ben Ankara Kızılayda bir düğmeciden aldım,bu tarz iplik,düğme falan satan yerlere bir bak bakalım,bulamazsan alıp gönderirim ben sana.Teşekkür ederim tatlım inşallah sen de kendi evine alırsın.Buarad siz neyi bekliyosunuz tatlım neden evlenmiyosunuz hemen? ;)Nişan hazırlıklarından sonra düğün hazırlıklarını merak ediyorum :)


    Hamidecim al canım sende,iyice kokoş olalım ,).bulamazsan haber et ;)

    YanıtlaSil
  6. hepsi çook cici iyi günlerde kullan canımm

    YanıtlaSil
  7. kuzucum yerim ben seni =) o gün bir gelsin de bulurum herhalde =) biz seneye düşünüyoruz canım rahat rahat hazırlanalım diye..nişanda çok abarttık zaten hemen peşinden hazırlanmak maddi manevi sarsacaktı bizi. seneye bıraktık yaşımız küçük daha =)

    YanıtlaSil
  8. canm benm saol:))ben de tuba gbi 2012 gelini olcam:)almış kadsar oldun saol

    YanıtlaSil
  9. tatlım çok alemsin yelpazeye çok güldüm=) süslü gelin seni=) spa setinde muhteşem!

    YanıtlaSil
  10. yaa biz kızların içinde en sadesida olsa kokoşluk vaarr:))ve düğün nişan döneminde top yapıyor:)) süper aldıklarına bayıldım ben yelpazenle kokoş bir gelin olacaksın :) spa setlerine bende bakmıstım almamıstım alsammı acaba diye düşündm şimdi sende kutulu görünce cok hosuma gitti:)) body shop kokuları mükemmeller güle güle kullan hepsini canım:)

    YanıtlaSil
  11. tubitoşum siz rahat rahat hazırlanın canım,paralarınızı biriktirin valla çok masraf var çookk ,)

    pembe mor alg;2012 gelinleri sizi merakla takip edicez :)

    cococum :) gelin dediğin süslü olur dimi ,)

    Güzincim kesinlikle kokoşluğum top seviyede ;) teşekkürler canım.al bence spa setinden çok tatlı hatta ben iki tane almıştım,birini sana ev hediyesi mi getirsem ,)

    YanıtlaSil
  12. gerçekten çok güzel bir tespit :) sadelikle anılan bir insanın düğün zamanı gelince bukadar kokoşlaşması çok ilginç:) ama en güzeli boşver yelpazeyi düğün ve balayında bol bol kullanırsın hayırlı olsun..

    YanıtlaSil
  13. Bu yelpaze harika birşey hemde düğün için düşünülmüş.Süperrr.:))

    YanıtlaSil
  14. Ovegim;teşekkür ederim evet balayında kullanmak aklıma gelmemişti aslında yanımdan ayırmayayım ben en iyisi düğün sürecinde ;)

    İçimden geldiği gibi;beğenmene sevindim canım,ben de bayıldım görünce ,)

    YanıtlaSil
  15. yelpaze fikri süper bende alıyım :)

    spa setinden bende almak istiyorum bi kullan bakalım memnun kalacak mısın?

    body shop ürünleri zaten tek kelime ile mükemmel

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. ssdesignbutik; al tatlım sen de eminim çok kullanışlı olacak yelpaze.Spa setini de evlenmeden kullanmam sanıırm :)

    YanıtlaSil
  18. bu spa seti, bana gelen nişan/söz bohçasında vardı, çok sevimli bir şey di mi ? :)

    YanıtlaSil
  19. O yelpaze nasıl bir şey öyle bayıldım...
    Ahhh ahhh keşke şu zamanda evlenmiş olsaydım:))

    YanıtlaSil