13 Haziran 2011 Pazartesi

Bugün ne giydim :)


Hayatta böyle bir post hazırlayacağım aklıma gelmezdi :)) Çok heyecanlıyım artık benim de bir bugün ne giydim postum var :)) Yeni aldığım geniş paça hafif yüksek bel pantolonumu çook sevdim..



Pantolon;Vangeliza
Gömlek ;Zara
Ayakkabi:Jeans Lab(görünmese de camel rengi: )
Spordan çımış 0 makyajlı halim :))

Bu da sevgilimin bana almış olduğu uzun zamndır gidip bakıp bakıp alamadığım parfümüm,hala kutusunu açmadım, aslında bu evlilik hazırlığı döneminde bi sürü ihtiyaç varken, gerek var mıydı bilmiyorum..


14 yorum:

  1. pantolonuna bayıldım canııımmm ya ne kadar hoş olmuşsun,senden daha fazla bugün ne giysem postu istiyoruz:) parfüm de eminim çok güzeldir :)

    YanıtlaSil
  2. gayet ciici olmuşsun harikasın...verme sakın parfümüüü..asıl evlilik hazırlıklarında şımartılmaya ihtiyacın var...şimdi verilir mi diosan düğünden sonra heeç veremen...borç harç vs evin eksiği bitmio...almışken aç çabuk kutuyu kokusu hakkında da bilgi ver:)zati bu sana 1 yıl gider 200 ü 1yılda kullanıoruz aslında öyle düşününce çok değil..öpüorum:)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler canımcım ,) parfümüm çok sevdiğim bi koku zaten.Peki ozaman biz de senden bugün ne giydim postu istiyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. coco jelly; çok haklısın valla hiç bu açıdan düşünmemiştim,düğünden sonra hiç alınmaz.Hemen akşam açıyorum kutusunu.çok teşekkür ederim canım kararımı değiştirdin :)

    YanıtlaSil
  5. hayirli olsun canim güle güle giyin cok yakismis,parfümü geri vermekmi olurmu hic tatlim,oooh mis kokulu günler gecirmen dilegiyle;)güle güle kullan sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. canım pantolonun cok şık olmus ve bencede geri vermeee:) ne güzel bir hediye ve evlendikten sonra almazsınız daha cook alacak şey var derken araya kaynar lütfen hediyenin tadını çıkar:)

    YanıtlaSil
  7. canımmm süper bir kombin olmuş devamını bekleriz =)

    YanıtlaSil
  8. tabiki kullan balım...evlenmeden önce aldıklarım hala duruo..strawberry den bi dolu şey almıştım...nemlendiriciden tutta yıkama köpüğüne kadar,parfüm allık,kalem rimel fırçalar,rujlar..balayı için güneş koruyucular bile aldım..nişanlıma da 1-2 bişi almıştım..inan sadece rimelim bitti rimel aldım gözüme çarpan 1-2 ruj aldım öle kocaman alış veriş yapmadım...1yıl olucak evleneli temmuzda inan her ay bişey alıo insan şu odaya abajur yok buraya aksesuar...aaa şu sürahide güzelmiş die die açılıosun:)öptüm.)

    YanıtlaSil
  9. Aşkın Ay;saol tatlım,aynen öyle miss kokulu..ne güzel bir dilekmiş o :) Ben de sana misss kokulu günler dilerim..

    Güzincim çok haklsıın canım bugün itibariyle parfümümü açtım ve sıktım zaten,artık geri vermek yok ::)

    pembe esinti;saol canım ben de çook sevdim :)

    tubitoş; valla canım benim kombinlerim resmi biraz yani özel sektörde çalışmadığım için istediğim gibi giyemiyorum,klasik kıyafetlerimi de paylaşmak olmaz diye düşünüyorum ama belli de olmaz arada paylaşırım ,)

    coco jelly;canım ne güzel anlatmışsın teşekkür ederim,çok haklsıın fikirleriniz sayesinde bugün itibariyle kullandım parfümümü ,)

    YanıtlaSil
  10. tatlım ben de özel sektörde çalışmıyorum =) senle kamu kurumlarında şıklık nasıl olur postları yapalım mııııı ??? =)))

    YanıtlaSil
  11. Yapalım tatlım valla ,)süper fikir ama sorun şu ki kime çektiricem ben resimleri??

    YanıtlaSil
  12. tanrı'm bi gelin bloğu daha sevdim bunu takipçinim;)
    657 kaynıo burası:)

    YanıtlaSil
  13. Pembe mor alg;canım hoşgeldim bloguma ,) ben de senin takipçinim ozman :))

    YanıtlaSil