4 Ocak 2012 Çarşamba

Düğün Ayrıntıları 3 ,)

Tam 8 ay geçmiş üstünden, düğün ayrıntıları postu yapılır mı? Yapılmaz aslında ama resimleri aylar önceden taslağa kaydettiğimi farkettim.Aslında ikinci düğünümdeki aksilikler nedeniyle çok hatırlamak istemiyorum olayları ve içimde bi buruklukla hatırlıyorum nikah günümüzü o sebeple de çok gecikmiş olabilir bu post..

Her şey kuaförde başladı...
Alınacak dersler 1:Düğünde kuaföre kalabalık gitmeyeceksin,en azla 2 kişi ile gideceksin..
Kardeşin bile olsa kalabalık strese sokuyor gelini, bi de üstüne kuaförün piskopat çıktığını düşün sonra benim gibi saçındaki fırçaları ve üstündeki önlüğü sokağa fırlatıp çıldırmış gibi ağlayarak atarsın kendini sokağa :)

Alınacak dersler 2: İlk kez gittiğin eşinin memleketinde saç ve makyaj provası muhakkkak yaptıracaksın..

Neyse ki sonra sakinleştim.Bu resimler sakinleştikten sonraki hallerim..






Sonraki olayları çabuk geçmek istiyorum çünkü halen kalbim sıkışıyor hatırladıkça..Kuaför talihsizliğinden sonra tam sakinleşmişken densizin biri çıkıp kavga çıkarmaya çalıştı ve ben ağlamaktan ben gelinliğim üzerimde kaç kere makyajımı tazelemek zorunda kaldım..Zaten saçımı da hiç beğenmedim, çirkin bi gelin oldum diye hissettim, suratım asık, gergin...


Sonra fotoğraf çekimine gittik,güzel resimlerimiz oldu...

Alınacak dersler 3:Ne olursa olsun fotoğraf çekiminde yüzün hep gülsün!!!






Malesef gerginliğim devam etti hep, densiz diye bahsettiğim şahsiyet mecburiyetten düğün arabamızdaydı düğüne giderken ve dönerken..Patlayacak bir bomba gibi gergin şekilde girdim düğün salonuna..

İlk dansımız ve nikahımız.Neyseki hiç oturmadık ve tüm tatsızlıkları geride bırakmaya çalışarak eğlendik..







Düğün sonunda otelimize giderken ikimizde ağlıyoduk sevgilimle, birbirmize kızgındık belki kırgındık ama böyle bi düğün finalini ikimiz de hayal etmemiştik.Ne sevgilimin odayı gül yapraklarıyla donatmasını gördü gözlerim ne de diğer süprizlerini..Ailelerimizi üzmüştü gerginliğimin dışa vurumu sözlerim, sevgilimi üzmüştü.Aslında ikimizde suçlu değildik biliyorduk ama böyle bir sonu haketmemiştik. Tabiki aşkımız her şeyden büyüktü bizim,böyle şeylerden etkilenmezdi...


Alınacak dersler 4:Masal gibi başlar bazen hayalleriniz,sonra kötü kalpli cadı gelir ve bozmaya çalışır hayallerinizi..Aşkınız büyükse hiçbir güç bozmayacaktır hayallerinizi yeterki güçlü durmasını bilin..
Ve kötü kalpli cadılar elbet yanacaktır bir gün kendi yaptıkları kuyularında buna inanın..

7 yorum:

  1. ay inanmıorum ya
    e arabadan atsaydınız onuu
    nazar dielim benm de teyzem nişanmda sorun çıkarmıştı snr olmştumm

    ama inann zaten güzeldin dünya güzeli olmuşsun

    YanıtlaSil
  2. bence gayette hos olmussun hos degıl guzel olmussun hep bole olur zaten dengesızler cıkar gelır ama prensesler gıbı gorunuyorsun Allah cok mutlu etsın

    YanıtlaSil
  3. datlummmm kıyamam ya,olur böyle şeyler her düğünde,her merasimde,takmayıp geçeceksin.benim nişanımda da eski görümcem benim elbisemin nerdeyse aynısının farklı rengini giymişti:))

    YanıtlaSil
  4. Canim benim yaa benzer seyler benim de basima gelmisti. Erkek tarafinin dugununde ne kuaforu ne sacimi hic begenmememistim. Hala da aklima geldikce sinir olurum ama bosver gecti gitti :) hem senin sacin cok guzel olmus, sana ne yapsan yakisir :)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Tokat gelini, ah keşke önceden tanışsaydık da seni uyarsaydım Tokat kuaförlerine karşın ;)ben başıma gelecekleri bildiğimden kuaförü otel odama çağırtıp tesettür gelin başımı son derece sade yaptırıp göndermiştim, makyajımı ise eltime yaptırmıştım ;) kuaför herşeye müdahele etmeye çalışmıştı ama biz gardımızı almıştık sonunda yıldırdık kadını ;)

    YanıtlaSil
  6. Pembe Kabuk: aaahh keşkee önce tanışsaydık...

    YanıtlaSil
  7. cok hos bir gelin olmussun:)

    Anna Dello Russo at H&M çekilişi için bloga beklerim!:
    http://www.ecemakar.com/2012/10/giveaway-anna-dello-russo-at-h.html?spref=fb

    YanıtlaSil