4 Ocak 2012 Çarşamba

Düğün ayrıntıları 2


Daha önce bahsettiğim düğün ayrıntılarına devam etmek istedim,ilk düğünümü öyle güzel hatırlıyorumki çok şükür.. (ikincisinde yaşanan tatsızlıkları sonraki postta anlatacağım)

Kuaförden sonra eve geldik baba evinden çıkma,bel bağlanma zamanı..Kırmızı kuşak bağlama geleneğini her ne kadar sevmesem de sevgili dedecim ağlamamak kendini zor tutarak, elleri titriyerek bağladı kırmızı kuşağımı. Öyle duygusaldır ki benim gibi..Onun ağlamasına hiç kıyamadığımdan bi an oluşan sessizlik ortamında duygusallık yaşanmasın diye "hadi hayırlı olsun" dedim yüksek sesle kendimize :)) Herkes güldü bi anda hala videomuzu izledikçe gülüyorum ben de :))




İşte hayatımın erkekleri :)) Dedem,babam ve aşkım ,)


Evden çıktıktan sonra fotoğraf çektiremedik, ne stüdyoya gidebildik ne de hava kararmadan dışarıda çektirebildik,malesef geç kalmıştık.Nasıl olsa bi düğünüm daha olacak diye moralimizi bozmadan düğün salonunun yolunu tuttuk.
 

Buarada kına günü yaşanan balon faciasından sonra kuaförden eve geldiğimde salonda bisürü uçan balonla karşılaştım :)) Okadar mutlu oldumki anlatamam, çocuklar gibi ,) Canım sevgilim dayanamamış ve o koşturmada gidip bisürü uçan balon almış.Çok kıymetli balonlarımız da geldi bizimle düğün salonuna :))


Dans şarkımız Zuhal Olcay-Pervane (Youtube'dan indirilen Zuhal Olcay'ın canlı yayında söylediği daha akustik ve daha hareketli versiyonu)

Düğünden bir hafta önce ikimizde Ankaradan ayrılmadan düğün dansı dersi almaya karar verdik ama zaman yoktu, koşturma ve yapılacak iş çoktu, yine de yılmadık, yılmadım :) Sevgilimi ikna ettim ve iki gün boyunca üçer saat vals dersi aldık, çok eğlenceliydi tabi stresli de...Salona girmeden önce hata yapmamak için provalar yaptık beklerken, herşey mükemmel olsun diye, hata olmasın diye..Ama ne oldu dersiniz? Olabilecek en kötü şeylerden biri oldu ve dansımız boyunca 5 kezden fazla CD takıldı ve şarkı kesildi :) Şimdi hatırladığımda gülüyorum ama okadar sinir bozucuyduki gözlerimden yaşların boşalmaması için okadar zor tuttumki kendimi o an..Siz siz olun düğün şarkınızı düğün salonuna verdiğinizde çaldırın, dikkatli olun..Allahtan şarkının sürekli kesildiğini anlayan genç davetliler kesildiğinde şarkıya yüksek sesle ve alkışlarla eşlik ettiler de gerginlik oluşmadı ,)



Sonrasında pastamızı kestik ve hiçç oturmadan çılgınlar gibi dans ettik, öyle ki hiçbir düğünde oynamak istemeyen ve oturan beni ilk kez bukadar oynak gören başta babam olmak üzere tüm akrabalar şaşırdıklarını sonradan dile getirdiler ,)



Bu da sonlara doğru saçımın hali..Öndeki saçlar tamamen düzleşti ama düğünde olan kuaförüm dahil hiç kimse o düz olan saçı arkaya atmam konusunda uyarmadı..Saçınız bozulduğunda uyaracak birisi muhakkak olmalı etrafınızda..


Nasıl da çabucak geçti ve düğünün sonuna gelindi, rüya gibiydi, çok güzeldi, çok özeldi..Ben gelindim en özel ve en güzel bendim..Bu duygu inanılmaz güzel :)) Hiç ağlamadım çünkü inanılmaz mutluydum,herşeyden çok sevdiğim adamla evleniyordum ne ağlaması, sadece balonlarıma ağlarım  ben :)) evleniyo diye ağlar mı insan hiç  :))


Düğün salonundan çıktık ve baktık ki balonlarımız bizi bekliyor  :)







 Koca koca adamlar, tüm büyükler bize bakarken biz tüm çocuksuluğumuzla herkese sesli bir şekilde  10dan geriye saydırdıktan sonra  bıraktık  rengarenk balonlarımızı gökyüzüne..Düğün gecemizde karanlık gökyüzü de bizim gibi aydınlansın ve renklensin diye, aşkımızı ve mutluğumuzu tüm yıldızlar bilsin diye..

22 yorum:

  1. ay çok güzel olmuş :) aksaklıklar nazarın olmuş resmen canım onlar bile şimdi sadece anı olarak hatırlanıyo... önemli olan mutluluğunuz hep sürsün ;)

    YanıtlaSil
  2. canım, ne güzel fotoğraflarınız :) her ne aksilik yaşanırsa yaşansın, hep güzel hatırlanacak en özel gün... ikinci düğün postunu merakla bekliyorum ;)

    http://gelinyolu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. canım benim güzel gelin tüm fotoğraflar muhteşem zaten, balonlarınıza bayıldım eşinin böyle bir jest yapması gerçekten çok büyük alkış hakediyor. Bravo enişteye.. Vals dersini çok iyi yapmışsınız ben de kesin istiyorum çok hoş görünüyor fotoğraflarınız çok estetik durmuş. allah mutluluğunuzu bozmasın bebeğim hep çok mutlu ol

    YanıtlaSil
  4. canımmm kıyamam ya nasıl tatlısınz
    benmde hayatımın aşkları dedem,babam ve cüneyt biliomusun çok özel bunlar
    bu arada kırmızı kuşağı erkek kardeş bağlar die duydum e benm yok nolçak diodum bencde dedem bağlasın saol canm gerçekten süper fikir ben de sevmem ama sırf o anı yaşamak için bağlatcam valla..
    sonraa benim odun dans dersne gelir mi bilmiorumm ama ikna etcem kurmaz o beni ya:)bide gençlerin eşlik etmesi süper olmş iyiki varlar bak:)
    balonlara gelince ay nasıl güzel gözüküo iyki etraftaki minikler cadılık yapıp almamışlar bende istiorum:)
    Allah mutluluğunuzu daim etsin güzel kız
    nolur daha çok yaz özellikle bu aralar mobilya konusunda o kadar kararsızımki...

    YanıtlaSil
  5. Allah her iki cihanda da mutluluk nasip etsin.Çok güzel olmuş gerçekten.Maşallah

    YanıtlaSil
  6. allah mutluluğunuzu daim etsin:)

    YanıtlaSil
  7. ne kadar güzel kareler, mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor:) çok heyecanlandım okurken ben nasıl olucam acaba diye düşündüm:)

    YanıtlaSil
  8. canım cok mutlu olman dılegı ıle

    YanıtlaSil
  9. Ay 0 yorum varken başladım hala okuyorum işten fırsat bulamadım, bayıldım resimlere ve hep pozitif tavrına, hep mutlu ol:))

    YanıtlaSil
  10. ne güzel resimler bunlar yaa bayıldım hepsine

    YanıtlaSil
  11. fotoraflar bence en güzel ve en kiymetli hatiralar.Cok güzelmis fotoraflariniz ve cok güzel bir gelin olmussun ömür boyu mutluluklar dilerim canim ...

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  12. bi kere fotoğrafları kim çektiyse çok başarılı... ayrıca ikiniz ne kadar güzelsiniz maşallah maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin canımcım... benim düğünüm geldi aklıma bir mutlu oldum :DD

    Bu arada benimle ilgili merak ettiğin şeyler varsa soru olarak son yazıma yorum bırakabilirsin :))

    YanıtlaSil
  13. hayırlı olsun canım bir ömür mutlu olun.çok güzel bir gelin olmuşsun ve çok yakışmışsınız birbirinize. bu arada balon fikri çok güzell :)

    YanıtlaSil
  14. balon detayları süper:) çok güzel olmuş saçın ve makyajın,çok güzel bi gelin olmuşsun:) ömür boyu mutluluklar:)

    YanıtlaSil
  15. Canım, ne kadar güzel bir gelin olmuşsun. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Profilinde mail adresini göremedim.
    Bana mail atar mısın?

    misssensible09@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. çok çok güzel bir gelin olmuşsun :) bayıldım :) gelinliğin de süpermiş...
    çook iyi yapmışsın oynamakla eğlenmekle, bak ne güzel keyifle, gülümseyerek anlatıyorsun..

    kocaman mutluluklar...

    YanıtlaSil
  17. ne güzel bir gelin olmuşsun:)Hep mutlu olun ve mutlu kalın...
    Ama ben fotoğraflarda Azeri figürleri göremedim canım;)

    YanıtlaSil
  18. ay canım mutluluğunuz daim olsun inşallah yüzünüz hep gülsün :)
    duvağın çook güzelmiş!!

    balonlarda ayrıca çook tatlı gökyüzünü aydınlatmış sizin gibi :)

    YanıtlaSil
  19. ne kadar güzel,nasıl içten anlatmışsın,çok da güzel bir gelin olmuşsun :) yaşadığın tatsızlıklar da nazar boncuğunuz olmuş ;) sevdiceğinle bir ömür boyu çok çok mutlu olun :)
    sevgiler,

    www.fido-land.blogspot.com

    YanıtlaSil
  20. hani yeni post hani hani hani?

    YanıtlaSil
  21. Bu postuma yorumlara cevap vermediğime inanamıyorum :( Herkesten özür diliyorum..Çook teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil