7 Aralık 2011 Çarşamba

Ödül Törenim;)

Sevgilini tubitoşum ve ssdesignbutik'in bana layık gördükleri bu ödül için öncelikle çoook teşekkür ediyorum..Aslında ne ödülü neden adı mim değil de ödül anlamış değilim ama olsun ödül kelimesi pek bi hoşuma gitti :))

Ödülümü vermek üzere sahneye http://tubitoo.blogspot.com/ ve http://ssdesignbutik.blogspot.com/ adreslerinin güzel mi güzel sahibelerini davet edip hemen hakkımda hiçbir yerde duyulmayan gerçekleri buarada paylaşmak istiyorum :))


1)Gerçek şu ki ;burnum estetik :) Lise yıllarımdan beri kafama taktığım burnumu eski hali çok kötü olmamasına rağmen üniversite 3. sınıfta yaptırdım, 6 yıl olacak neredeyse ve ben bu halimle çoook mutluyum...

2)Gerçek şu ki ;evlendiğimden beri 3 ay olacak ve ben çok kilo aldım ve bu durumdan inanılmaz rahatsız ve mutsuzum...

3)Gerçek şu ki;şuan en çok istediğim şey araba almak..Ehliyetini 26 yaşında almış biri olarak 2012 yılında araba almak için elimden geleni yapacağım..

4)Gerçek şu ki;kamuda istemediğim bir işi sırf maaşı iyi diye yapmakta ve hangi işi yaparsam mutlu olurum diye son zamanlarda kendimi sürekli sorgulamaktayım..Ankara Hukuk gibi yıpratıcı bir okulda üniversite hayatını stresli geçirip de büyük umutlarla mezun olup, iş hayatına atılınca yaşadığım hayal kırıklığını 2 yıldır atamadım üzerimden.Sanırım sanatsal yönü olan, bir şeyler üretebileceğim bir işte çok daha mutlu olurdum..Bu konuda gerçekten çok mutsuzum..

5)Gerçek şu ki;evlendiğimden beri çoook mutluyum, yani insanın hayatını yoluna koyması, geleceğe dair sürekli bir beklenti içinde olmaması duygusu heleki aşık olduğun insanla kendi yuvanın olması çok güzel..Hayatı artık ertelemiyorum,yaşıyorum...

6)Gerçek şu ki;vazgeçemediğim bir şey varki o da falım sakız ve beypazarı soda :))

7)Gerçek şu ki; üniversite sonrası tüm arkadaşlarımın bir tarafa dağılması ve son iki yıldır Aytaçın(eşim) hayatıma girmesi nedenleriyle alışveriş yapacak, dedikodu yapacak..vs kız arkadaşım yok yanımda..Bana gerçek hayatımda yaşayamadığım samimi, sıcak kız arkadaşla dertleşme, sohbet etme, eğlenme imkanı verdiği için blogumu ve sizleri çok seviyorum.

Sanırım bu ödüllü mimi herkes yaptı tekrardan yapan 10 kişiyi mimlemiş olmayayım ,)

8 yorum:

  1. canımın içi ne güzel bir girizgah olmuş yaa bayıldım bayıldım :)

    1-burnunun estetik olduğu hiç belli değil çok güzelsin zaten sen :)

    2-ben de nişandan sonra kilo aldım eşler bize iyi bakıyor galiba :) bol su iç ben inceldim bu sayede ciddi farkediyor bir de çavdar ekmeği yiyorum sadece buğday ekmeğine son..


    3-İnşallah dileğin gerçekleşir çok zor bişey değil zaten, sonra atlar benim yanıma gelirsin belki :P

    4-ben de üni.den çok büyük hayallerle ve iyi bir dereceyle mezun oldum mutsuz değilim ama daha iyisi de olabilirdi..

    5-Maşallah allah nazarlardan saklasın hep aşık hep çok mutlu olun kuzum..

    6-bana göre değilmiş bunlar :)

    7-aynı şey bende de var dost bildiklerimden çok kazık yedim bir de kendine göre birini bulmak zor. sen de iyiki varsın iyiki blogları açmışız da kesişmiş yollarımız.

    seni çok seven tubitoş :)

    YanıtlaSil
  2. Estetiklim benim :p

    Hayatım 7.gerçege aynen katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. canım tatlım yorumun için teşekkür ederim :)

    sevdiğin insanla evlenmen ne kadar hoş.Umarım bizimde olacak seneye böyle güzel yrumları okuyunca mutlu oluyorum inan :)

    Kilo problemine gelirsek bi an önce ver bence kilo inanılmaz hantallık yapıyor.

    Ehliyeti kazandım ama hala gidip alıcam :D

    herkes sevdiği işi yapamıyor ben gibi mesela
    ama evlendikten sonra sevgilimle planlarımız var :)

    YanıtlaSil
  4. Ben kamuda çalışıyor olsaydım başka ne isterdim ki??

    YanıtlaSil
  5. canım kilo olayı aynen valla hatta aynı kiloya ulaşmısız 5 kilo aldım ve cok mutsuzum cok:(
    bu devirde iş bulmak helede maaşı iyi bir iş bulmak hakkaten cok zor sen şükret bisüre daha dayan inşallah gönlüne göre olur,işte mutsuz olmanın ne demek olduğunu geçmiş senelerden cok iyi bilirim ama daha iysi olacak canım inşallah,
    sende bu mutsuz olduğun işinin karşılığını araba alarak belki bi nebze mutsuzluğun azalır..
    canım evlenmek hakkaten cok güzel..iyikide evlenmsz kuzum:)
    biz varız canım paylaşımlarımız hep çok güzel ya :)

    YanıtlaSil
  6. ben 18imde ehliyet aldım hala arabam yok:))burda yollar bu halde olduğu sürece de alabileceğimi sanmıyorum.ve blog hakkındaki tüm sözlerine katılıyorum benim de ortaokuldan çook yakın arkadaşlarımdan sadece 1i burda ve onla da ayda 1 kere bi öğlen yemeğinde buluşabilioz.ama blog sayesinde sizlerle dertleşebiliyorum,bi anlamda sosyalleşiyorum:)herkesleri çoook seviyorum ben de:)

    YanıtlaSil
  7. Tatlım okurken birçok noktada ortak olduğumuzu gördüm :) öncelikle burnun çok güzel, benim değil ama kardeşimin de burnu amelyatlı ve çok memnun o da ;) Ben de evleneli 5 ay oldu ve aynı şekilde 5 kg aldım ve çok sinir ediyor beni bu durum :/ 4. Maddeyi her gün yaşıyorum ve aynı sorgulama artık beyin hücrelerime kazındı :) Evlendiğim insanla mutlu olmak ve Beypazarı soda ile falımda da ortağız canım heheh :) çok keyif aldım bu posttan ben, kocaman öpüyorum ;)

    YanıtlaSil
  8. Şekerim, baya ortak yanımız varmış seninle :)
    58 kiloyla başladığım evlilik maceramda 63 kilolara ulaştım ve azimle 61'e indim :) ama halen çok mutsuzum..
    Benim de arkadaşlarımın hepsi bir yana dağıldı.. Ankara'da buluşup konuşacağım görüşeceğim kimse yok diyebilirim :( Ankaralı bloggerlar bi toplansak mı acaba :)
    Evlendiğim için ben de çooooo mutluyum. Allah herkese nasip etsin inşallah..
    Araba benim vazgeçilmezimm :) Geçen sene aldım ben arabamı, üstünden hiç inmiyorum desem yeridir :)

    YanıtlaSil