27 Aralık 2011 Salı

2012 hedef ve hayallerim ;)


Sevgilim tubitoşum ve duygucum (pembe mor alg) tarafından mimlendim..Sizi seviyorum fıstıklarım :) Mimlendiğimi görünce düşündüm yeni yıldan beklediklerim neler diye,en üst sırada iş mevzusu vardı yeni bir iş yeni bir ortam bana iyi gelecek tek şey buydu ve daha mimi yapmama fırsat kalmadan beklediğim mülakat sonucu açıkladı ve kazandığımı öğrendim çok şükürler olsun..Tam iki yıl önce bir yılbaşı gecesi kazandığımı öğrendiğim şimdiki işimden istifa edip inşallah daha iyi olacağına inandığım bir yerde başlayacağım...

Neyse gelgelelim 2012'den istediği 12 dileğe;


1-Herkes gibi ben de sağlık istiyorum kendim, ailem ve sevdiklerim için..Uzun ömürler diliyorum aileme özellikle canım dedeme ve anneanneme..

2-Hergün hayatımda olduğu için binlerce şükür ettiğim canım aşkımla musmutlu bir yıl geçirelim,aşkımız hiç bitmesin ve huzurumuzu kimse bozmasın.

3-Yeni işimin hayırlı olmasını ve mutlu, huzurlu bir çalışma ortamı ve çalışma arkadaşlarına sahip olmayı diliyorum.Allah pişman etmesin..

4-Araba istiyorum hem de çoookk tabiki kazasız belasız inşallah.İş Kanununda yer alan evlenen kadının bir yıl içinde istifa etmesi halinde kıdem tazminatı alır hükmü gereğince istifa ettiğimde 2 yıllık kıdem tazminatı alacağım için araba peşinatım hazır  :)) (Kamudaydım ama 657'li değildim)

5-Ev istiyorum 2012'den imkansız gibi görünse de istiyorum işte..

6-İzmirdeki canım dostum  ve ikizimin Ankaraya taşınmasını ve artık burada yaşamalarını istiyorum.Ben onlarsız çok yalnızım.. Bunu çook istiyorumm.

7-Eşim için daha iyi bir iş istiyorum,bol paralı,hatta kendi ofisini açmasını ileride ben de istifa edip onun yanına geçerek kendi işimin patronu olmayı istiyorum..

8-Kilo vermek istiyorum öyle ki neredeyse 10 kilo.İnanıyorum başaracağım..Hatta bir mucize olsa yesem ama kilo almasam..:))

9-Ablamın ve kız arkadaşlarımın artık evlenmesini istiyorum..2012 onların yılı olsun ;)

10-2012'den kız arkadaş istiyorum,birlikte alışveriş yapabileceğim,dertleşip gezebileceğim bir kız arkadaş :))) ya da arkadaş grubu,çok asosyalleştim son zamanlarda sanırım ,) Tabi öncelikle 6. madde gerçekleşsin..

11-Bloguma daha çok vakit ayırabilmek,daha çok paylaşabilmek istiyorum..

12-Son olarak yurtdışı tatili istiyorum,yeni yerler görmek ve keşfetmek..

13-Tüm dileklerimizin gerçekleşmesini istiyorum.Bu postu okuyan herkesin tüm dilekleri gerçekleşsin inşallah ,)

Kocaman bir AMİNNNN :))


























4 yorum:

  1. canım benim hepsi ama hepsi gerçekleşir inşallah. 10. maddeyi ben de istiyorum kuzu yaa ama bak seninn yanında Güzin var aynı şehirdesiniz bebeim yaa bi buluşun da görelim :) Tüm dileklerine kocaman aminn öperim kuzumuuu

    YanıtlaSil
  2. canm benm ya saol umarım kardeşin taşınır oraya bak ankara zng. 3 saat atla gel eşinle yanımıza her daim bekleriz canm unutma

    YanıtlaSil
  3. tüm dileklerin insallah kabul olur canim.Ve gecde olsa yeni yilin kutlu olsun

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  4. canım yaa inşallah her biri gerçekleşir... evlenen kadının istifası olayını bende duymuştum hatta dalga geçiyoruz bazen eşimle :D ama seninki tam denk gelmiş ya süper olmuş ooohh inşallah alırsın araba, inşallah biz de alırız...

    YanıtlaSil