12 Ekim 2011 Çarşamba

Düğün günü ayrıntıları ,)

Düğün günü ayrıntıları ile karşınızdayım ;) 

Kınanın ertesi günü, düğün sabahı tuaf bir sakinlik vardı üzerimde, uzun zamandır beklediğim düğün gününün gelmiş olması heyecan vericiydi ama sakindim, mutluydum ama kına gününden kalma ağlamaktan şiş gözlerim sinir bozucuydu..Okadar uğraştımki patates, çay, buz derken eski haline çevirdim gözlerimi :) 












Sevgili Güzinciğimin blogunda görüp şu siteden sipariş ettiğim bride ve gelinin kızkardeşi tshirtlerimz üzerimizdeydi tabiki.Her iki düğünde de düğün günü üzerimdeydi.Okadar sevdimki kendisini ikinci düğünümden sonra ertesi gün bile giydim :) Tüm gelin adaylarına size özel olan böyle bir tshirt almalarını şiddetle tavsiye ediyorum..(Tombul kollarımı görmezden geliniz :))





Bir de kuaföre mümkünse çok az kişi ile gitmelerini tavsiye ediyorum.Biz kalabalık bir aile olduğumuzdan pek mümkün değildi...O gün gelinin yanında sadece fikrine güvendiği,gelini sakinleştiren ve pozitif enerji veren birileri olmalı aksi halde kargaşa ve stres kaçınılmaz oluyor..










Makyajımı sade özellikle fardan uzak durarak yaptırmaya çalıştım ve beğendim, saç konusunda ise ne yazık ki iki düğünde de pek memnun kalmadım,aslında tam istediğim model buydu,doğaldı ama keşke gözünün önüne dökmeseydin şu saçları diyen çok oldu, ilerleyen saatlerde de öndeki saçlar bozuldu.







Sıra geldi ayakkabının altına isimleri yazmaya. :)) Sevgili tubitoşum ve tannesi isimlerini yazmamı söylemişlerdi,onları da yazdım elbette :)








Şurada bahsettiğim yelpazeyi de tüm gelin adaylarına tavsiye ederim.Hatta bulamayanlara alıp gönderebilirim :)) kokoş yelpazem, o kadar işe yaradıki düğünde oynadıktan sonra masaya oturduğumda ama ne yazıkki ikinci düğünde kullanamadan kayboldu.O heyecanla düğün salonunda kaldı sanırım..



Vee damadın gelini gördüğü an :) Bunda bir yanlışlık var bana bakması gerekmiyor mu :))) Nereye baktığını hala anlamış değilimm ,)


Bunlar da çiçeğim,nikah şekerlerim,davetiyem,ayakkabım ve alyanslarımız ,)





22 yorum:

  1. tebrik eder mutluluklar dilerim ikinizede :) cok güzel bir gelin olmussun masallah:)
    http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. tatlımmmmmm çok güzel görünüyosun,gelinliğine bayıldımmmm.Allah bir ömür ayırmasın sizi.bi de bulanık ama bence damat o ara şaşkınlıktan poz vermeye dalmış gibi geldi:))

    YanıtlaSil
  3. Canım benim güzel gelinim..
    Tshirt de gelinlikte acayip yakışmıs..
    Bencede koyu renk farlardan uzak durmak en iyisi.. ilerleyen yıllarda bakınca acayip kötü geliyor insanın gözüne.. Sadelik en güzeli ve yıllar geçsede hep aynı kalıyor..
    Saçların konusunda bende kararsız kaldım açık mı olsaydı acaba diyede aklımdan geçirdim :)

    YanıtlaSil
  4. bence saçların çok güzel olmuş canım:)
    maşallah diyeyim :))
    benim de ankaradaki düğünde ne saçım ne de makyajım istediğim gibi olmadı:S
    herkes pek beğendi ama ben sadece stüdyo resimlerinde beğenebildim saçlarımı.
    çok üzüldüm ama işte oldu bitti yapacak bişi yok :S

    YanıtlaSil
  5. canımm ne kadar güzel olmuşsun :) Zor kısmı atlattın sonunda,umarım bir ömür mutlu olursun :) Öpüyorum kocaman...

    www.esraezgiyaman.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. tshirtüne duvağına ve tacına bayıldımm:)) allah mesut etsin çok güzel olmuşsun:)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir gelin olmuşsun, ben saçlarını çok beğendim; ama kaçınılmaz son olarak bu tarz salaş saçlar sonlara doğru bozuluyorlar. Hatırlarsan ben de 2. düğünümde salaş yaptırmıştım, düğünün sonlarına doğru buklelerden eser kalmadı :)

    YanıtlaSil
  8. Ayyy güzel gelin gelmişş:) ya ben saçlarına gelinliğine bayıldım kimseye bakma sen cok hoş görünüyor beyaz gelinlikle simsiyah saçların..canım benim thsirtlerinde harika olmuşşş ebru yine yapmış yapacağını:) ne güzel hazırlık aşamanda benimde ufacıkta olsa bir katkımın olmasına sevindm canım:) o yoğun dönemden sonraa şimdi kırmızı mutfaklı evinde çay içme vakti:))
    buarada patatesli fotolarda süper:))mucx

    YanıtlaSil
  9. canım benim yaaa sen de ne kadar güzel bi gelin olmuşsun... zaten gelinlik herkesi prenses yapıyor ben onu bilir bunu sölerim yahuuu :D

    YanıtlaSil
  10. canım her şey çok güzel görünüyor:)

    katılıyorum, gelin tshirtleri her zaman giyilmeli, ben şu an bakıp bakıp, banane ya giycem modundayım, keşke balayında giyseydim dedim sonrada :p

    bu arada saçın bence çok güzel görünüyor, gecenin sonunda düşmeyen saç yok, boşver sen insanların yorumlarını:) gece sonunda oynamaktan saçları bozulmamış gelin, gelin değildir, kikiki :)

    YanıtlaSil
  11. cnm nefes kesici olmussun, makyajın cok hos, gelinliğin cicek herdetay cok güzel... tekrar mutluluklar..

    YanıtlaSil
  12. canım benim o kadar güzel olmuşsunki bakmaya doyamadım.. bence saçların harika olmuş varsın bozulsun ne olcak o kadar yakışmışki güzel yüzüne. ve makyajın da harika olmuş.. bir de özür dilerim senden ben görmedim bu postu adımı da yazmışsın ayakkabının altına :( çok teşekkür ederim kuzum bilirim sen beni unutmazsın. tshirtine de bayıldım ben de ondan istiyorum işte banane :)

    nazarım değmesin çok beğendim ya tütü 41 kere maşallah bitaneme inşallah ben de senin gibi güzel bir gelin olurum. bir ömür mutlu olun inşallah..

    YanıtlaSil
  13. çok güzel olmuşsunuz,iki cihanda mutlu olun inş.sevgiler

    YanıtlaSil
  14. ay maaşallah çok çok güzel olmuşsun saçın yüzüne çok yakışmış iyi ki de böyle yapmışsın bence düşerse düşsün boşver :)) gelinliğinde çok güzelmiş... mutluluklar dilerim bi ömür :)

    YanıtlaSil
  15. Allah bir yastikta kocatsin.. Mutlu olursunuz insallah bir ömür...

    YanıtlaSil
  16. Güzelgül;teşekkür ederim çok saol canım ,)

    Gülümse;teşekkür ederim canım,damatın şaşkın olduğu kesin bence de ;)

    Pembe esinti;teşekkkür ederimm canımcım,çok haklısın,annemin yıllardır söylediği sözdür sadelik güzelliktir diye ;) Saçımın nasıl olması gerektiğini hala anlayabilmiş değilim ;)

    Ankara düşleri;teşekkür ederim tatlım,saç ve makyaj konusunda mutsuz olmak kadar gelini etkileyen bir şey yok gerçekten canım,üzülmekle birşey değişmiyor ne yazıkki görmezden gelicez..

    Ezginin günlüğü;teşekkür ederim çok darısı başına inşallah ,)

    pembe gönlüm sende;teşekkür ederim çok canım straplez gelinlikleri sevmiyosun sen biliyorum :))

    Miss sensible:teşekkür ederim canım,evet haklsın bu tarz saçları seçince sonu kaçınılmaz oluyor,yeni gelinlerin kulağına küpe olsun ;)

    Güzincim;teşekkür ederim canım benim,seninki ufak bir katkıdan daha fazla oldu,her aşamada araştırmacılığın ve zevkinle yardımcı oldu postların bana ,) oyüzden özellikle çok teşekkür ediyorum sana.Senin sayende tshirtler neşe kattı düğün günüme..
    Kırmızı mutfaklı evimde çay içmeye herzman beklerim ;)

    Hamide;saol canımcım ne kadar da haklsın prenses gibi olduk mu bilmiyorum ama prenses gibi hissettiğin kesin ,)

    lamore del calcio;teşekkür edeerim canımcımmm çok kesinlikle gece sonunda oynamaktan saçları bozulmamış gelin, gelin değildir.Deli gibi oynadım :))

    Aysuncum;nefes kesici olmuşsun yorumun nasıl mutlu etti beni bilsen :)) çoook teşekkür ederim güzel yorumun ve güzel gören gözlerin içinnn..

    Tubitoşum;teşekkür ederimmmm canım arkadaşımm,seni de gelinlikle görmek için sabırsızlanıyorum eminim harika bir gelin olacaksın.Tshirt iste sen yeterkii,kesinlikle yaptırmalısın hatta üzerine Tubitoş yazdırmalısın,ben isim yazdırmadığıma pişman oldum..

    Otuzundan sonra;teşekkür ederim çok,sevgiler...

    fuly:çok teşekkür ederimmmm

    nesliname;inşallah canım teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  17. canım ya ne kadar güzel olmuşsun maşallah :) saçların, makyajın, gelinliğin ve gülümsemen çok yakışmış.. mutluluğunuz daim olsun :)

    YanıtlaSil
  18. Harikaaa :) mutluluk hep ensenizde olsun ;) bence gelinler saçlarını hep gözlerinin önüne döksünler ne öyle yapışık inek yalamış gibi saçlar falan :) çok güzel olmuş şekerim ;))))
    www.nzlsyn.blogspot.com beklerim ama . :))

    YanıtlaSil
  19. ne kadar güzel olmuşsuuunnnn. ahhh o düğün günü ne heyecan ne telaş :)
    hep mutlu olun canım, tebrikler!

    YanıtlaSil
  20. mutlulugunuz daim olsun prenses ler gibi olmussun masallah!!!
    ömür boyu mutluluklar!!!

    YanıtlaSil
  21. mutluluğunuz daim olsun:)
    çok güzel bir gelin olmuşsunuz:)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  22. Gelinyolu:teşekkür ederim canımm.aminnn hepimizin :)

    Naszl:Kesinlikle çok haklsıın,süper yorum :)) teşekkürler

    sJ:teşekkürler canımm aminn,)

    AskinAy:Teşekkür ederim çok :)

    Birtutamkekik:teşekkürler,)

    YanıtlaSil