30 Eylül 2011 Cuma

Kına ,)




Merhabalar herkese ;)
Yeni hayatına ve düzenine alışmaya çalışan evli biri olarak karşınızdayım artık.Hala alışamadım evli olmaya ve soyadıma bir soyadı daha eklenmiş olmasına..Gün sayarken o günler için, çabucak geldi ve geçti.Kına ve iki düğün sonrası ilaç gibi gelen güzel bir balayından sonra yeni evimizde yaşıyoruz artık.Evime hemen alıştım, hiç yadırgamadım ve çok seviyorum.Eskiden her iş çıkışı dışarıda görüşüp eve geç gitmekten, heleki son zamanlarda sürekli iş çıkışı yapılcak bir iş, alınacak birşeyler olması durumundan okadar sıkılmışımki, işten çıkar çıkmaz eve gitmek büyük mutluluk benim için, tabi işin bir de yemek yapma gibi vahim bir durumu da varki ona hala alışabilmiş değilim :)) Ne olursa olsun düzenli bir hayata geçmekten, kendi evimde sevdiceğimle yaşamaktan çok memnunum..(Cidden insanın hayatı daha düzenli hale geliyor:))
Gelgelelim kına ayrıntılarına.Bayramın ilk günü oldu kınam, çocukluğumun geçtiği, rüyalarımda hep oralarda olduğum, beni büyüten dedem ve rahmetli babannemin bahçesinde.İlk etapta istemedim, toprakta nasıl olur, topuklar batar, toz çıkar diye ama okadar güzel olduki iyiki bahçe kınası yapmışım diyorum şimdi ,)
Bi  sürü balonlu resmim var ;) Nedir bu balon aşkı diye sormayın bilmiyorum, balon için kavga çıkacaktı neredeyse :) Kalpli balonları Ankaradan almıştım ve çok heveslenmiştim,helyum gazı bulmak için onca koşuşturma sonrası renkli ve kalpli uçan balonlarım olmuştu,bu balonlarla kına günü bahçeyi süsleyecek ertesi gün ise gelinliğimle ve balonlarımla birlikte resim çektirecektim, bikaçı uçtu elimizden kaçıp, bikaçını çocuklar patlattı, diğerini de bir akrabamız gözlerimin içine bakarak havaya bıraktı nekadar önemsediğimi bildiği halde..Şaka yapmak istedi belki ama kına yakılırken hiç ağlamayan ben kına bittikten sonra gece saatlerce ağladım :) Şimdi gülüyorum tabi ama o gece okadar üzüldüm ki, ertesi gün düğünüm vardı ve benim ağlamaktan gözlerim şişmişti..Herkes güldü tabi bu halime ama insan bu süreçte öyle gerginleşebiliyorki saçma şeyler yapabiliyor işte..

İşte balonlu resimlerim ;)















Bayramın ilk günü olduğu için tüm kuaförler kapalı olduğundan saçımı da makyajımı da kendim yaptım.Kına elbisemi ise memlekete gitmeden önceki son günüm Kızılayda kına kıyafeti olarak abiye elbise alıcam diye gezerken tesadüfen bir gelinlikçide görüp aldım, herkes çok beğendi.Kına hediyesi olarak özel bir şey dağıtamadım çünkü onu ayarlamak için zaman ve enerjim de kalmamıştı sonlara doğru.






17 yorum:

  1. hoşgeldin yeniden :)

    her şey çok güzel görünüyor, hayırlı uğurlu olsun.

    balonlara gelince, e çektirmişsin işte, napalım gelinliksiz olsun di mi :)

    seni en iyi ben anlarım herhalde, ben de güneş ışığında düğün mekanında arkadaşlarımla reism çektirmeyi çok istedim, fotoğrafçımın öyle kareleri çoktu çünkü öncelerden, ama saat ve yere en son bizim girmemiz gerektiği için çektiremedim. inanmazsın bunun için hala üzülüyorum :) bir de gelin odam yoktu, hani düğün öncei gelinin arkadaşları gelir odada reism çektirir filan, o bende olmadı, o da içimde. ne biliym anı defteri de içimde kaldı, unuttum onu da :)

    hepsiiine rağmen en güzel günümdü düğün günüm. gördüğün gibi herkeisn bir şeyleri eksik kalıyor ama yine de bu en güzel gün olmasını engellemez, engelleyemez.

    hayatın boyunca balonların gibi mutluluktan havalarda uçarsın umarım :)

    YanıtlaSil
  2. Maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin:) Yüzümde gülümsemeyle okudum:)

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin cnm, ohh hersey bitmiş, mutlu bir çiftsiniz artık.. balonlara uzuldum simi ama birsürü fotoğrafın olmus zaten, hepsi cok güzeller...

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldin canım herşey harika görünüyooorrr hiiç canını sıkma herkees balon ve gelinlikle resim cekinyor acıkcası yazını okumadan ne güzel olmus değişik olmuş dedim, sen ne üzülmüşsün meğer canım hiç üzülecekbişi yok ne güzel gecmiş günlerinoh mis yeni hayatın hayırlı olsun canm:)

    YanıtlaSil
  5. Kına gecende çok tatlı olmuşsun. Elbisenin modeli benim kına elbiseme çok benziyormuş :) Kınada ben de hiç ağlamamıştım biliyor musun ??:))

    YanıtlaSil
  6. Canım benimmm, ne güzel olmussun sen öyle yaaa.. Binbin maşAllah..

    YanıtlaSil
  7. Ayyy balonlu resimler çok şeker bi kolaj yaptırıp duvara asacak biçimde yaptırmalısın bence,hep böyle gülümseyin inş:D

    YanıtlaSil
  8. canım nasıl farklı olmuş nasıl güzel olmuşun bende nişanda düşündümde helyum gazı bulamzdım tekrar mutluluklar tatlım ya nasıl mutlu oldm

    YanıtlaSil
  9. kuzucuğummm hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme. o kadar güzelsinki. balonlu resimler harika ama üzülmene değmezmiş o akrabayı da allah bildiği gibi yapsın düğün günü seni ağlatmış.canım avukatımın elinden her iş geliyormuş maşallah tatlım ya saç makyaj çok harika olmuş ben olsam hayatta beceremezdim. gülen gözleriniz yeter bol bol düğün postu bekliyorum ona göreee :)

    YanıtlaSil
  10. canım bir mail adresi istiyorum senden. şurdan bi ulaşıver bana tubitoos@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. Merhaba cnm :) Ben almanyadan Ayse! Moda sayfami coktan belli kurdum ama malesef hic fazla türk okuyucum yok. Böyle herkeze yaza yaza inshallah türklerde benim sayfami okur. Eger beni takip edersen, gercekten Cooook sevinirim ve mutluluk duyarim. kocaman öptm.:))))

    Sevgilerle, Ayse

    thebeadayse.blogspot.com

    <3

    YanıtlaSil
  12. Allah hayırlı uğurlu etsin,sevdiceğinle bir ömür ayırmasın inşallah,çok güzel görünüyorsun...

    YanıtlaSil
  13. canım tebrik ederim, mutluluğun bi ömür sürsün:) işten yorgun argın gelip yemek pişirme faslı 5aydır zorluyo beni, alışıcaz inşallah:)
    çok güzel bi gelin oluşsun:) balon fikri süper olmuş:) fotolar rengarenk ve pek bi neşeli:) diğer gelinlikli fotolarını da merakla bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  14. Ah bilmez miyim düğün öncesi nasıl gerilir insan! Ama haklıymışsın da, çok heves ettiği bir şeyi yok yere neden kaybetsin ki insan? Tatsız bir şaka olmuş ben de saatlerce ağlayabilirdim. Yine de bak bir sürü balonlu resmin var her biri birbirinden güzel canım :) saç ve makyajını da harika yapmışsın bu da büyük marifet, ben kına yapamamıştım, senin gecen çok renkli, cıvıl cıvıl, eğlenceli gözüküyor, o gece içine sinmiş ya gerisi mühim değil tatlım! :)

    YanıtlaSil
  15. ay ne güzel bir kina olmus :) hele o balonlu resimler:)) blogunu yeni gördüm artik takipdesin .. Bende beklerim bu arada gecde olsa hayirli olsun :) ömür boyu mutluluklar
    http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. lamore del calcio;hiç bir şey için üzülme sen tatlım,muhteşem fotoğrafların var.Gelin odası pek bir işe yaramıyo,anı defterini ben de son anda ayarladım.Olur öyle eksiklikler..En güzel günümdü diyemiyorum belki ben ama bundan sonrası için güzel dileklerin hepimiz için olsun..

    pembe gönlüm sende;teşekkürler canımcım ,)aminnn

    Aysuncum hoşbuldum,evet çok şükür atlattıkk,evet mutlu bir çiftiz artık ;) teşekkür ederim çokkk

    Güzincim teşekkür ederim tatlım,geçti gitti çok şükür,)

    Miss sensible;saol canımcım,sevdiğimiz insanla evleniyoruz niye ağlayalımki dimi ama ;))

    pembe esinti;ay canımcınm teşekkür ederim binmaşallahın için :) Senin kına resimlerini de görürüz inşallah,)

    ipeböceği;bir önceki posttaki resmi duvarıma astım bile,bunları da asabilirm ama ,)teşekkürler canım

    pembe mor alg;saol bitanem inşallah biz de senin mutluluk resimlerinle mutlu oluruz ;) belki helyum gazı arasaydın bulurdun,ben de bulunca şaşırdım ama bulduğuma çok sevindim ,)düğün için araştır sen..

    Tubitoşumm;saçımı ve makyajımı beğenmene sevindim,kesinlikle ikinci düğünümdeki kuaförümden daha iyi yaptığıma eminimm.Aslında saç konusunda yetenekli olmak pek de iyi bişey değil çünkü kuaförlerin yaptığı saçı beğenemiyorum..Çok teşekkür ederim tatlımcımmm..

    Ayşe;hoşgeldim bloguma,)

    Gülümse;teşekkür ederimm canım,aminnn,hepimizi ;)

    Hayat güzel;teşekkürler tatlım,aminnn,yeni evlilere işten gelip nasıl pratik yemek yapılır taktiklerini verirsen sevinirim ;)

    Giz;evet canım kesinlikle çok heves ettiğim bir şeydi,ama bir sürü resmim oldu :))) Saçımı ve makyajımı beğenmene de çok sevindim.Teşekkür ederimmm,)

    güzelgül;hoşgeldin bloguma canım,çok teşekkür ederimm ;)

    YanıtlaSil
  17. Balonların kalp olmasına bayıldım gelinlikle fotoğraf çekimlerim için bu fikri çalıyorum :)
    Bu arada Allah bir yastıkta kocatsın... :)

    YanıtlaSil