10 Ağustos 2011 Çarşamba

Düğünüme 21 gün kala...

Düğünüme 21 gün kala çok yorgunum koşuşturmaktan, yapılacaklar, düşünülecekler, alınacaklar bitmiyor...Düğünüme 21 gün kala hüzünlüyüm ve kırgınım...Çevremdekilerden beklentilerim en üst seviyede
( neden bilmiyorum ama acayip alınganlaştım, ağlayasım var..) Düğünüme 21 gün kala evleneceğim için duygusal değilim, bu evden ayrılacağım için üzgün değilim, hüzünlüyüm ama sebebi beklentilerim ve karşılıklarını alamamak sanırım...Düğünüme 21 gün kala nişanlımla artık evin eksiklerini, yapılacakları vs'den başka çok bişey konuşmuyoruz, sürekli stres halinde sadece bu konularda konuşuyor olmanın bazen de tartışıyor olmanın ilişkimize zarar verdiğini hissediyorum...Düğünüme 21 gün kala tüm bu sürecin bir an önce bitmesini ve herşeyin yoluna girmesini, evliliğimin bana uğur ve şans getirmesini (özellikle iş konusunda) ve bundan sonra herşeyin çok güzel olmasını diliyorum...Düğünüme 21 gün kala blog dünyasının bana çok şey öğrettiğini hissediyor ve iyiki hepinizle tanışmışım diyorum...

14 yorum:

  1. canım benim bu stresli zamanların hepsi geçecek, düğün günü herşeyi unutmuş olacaksın. sonra kendi evinizde sevdiğinle huzurlu günleriniz olacak oh diyeceksin atlattık ama çok güzel ve eğlenceliydi diyeceksin. hatta özleyeceksin yaa ne güzel telaşlardı onlar diye. canını sıkma pozitif bak herşeye.. evet biz gelinler olarak herkes bizle ilgilensin etrafımızda pırpır dönsün istiyoruz ama öyle olmuyor malesef. nişan günü yaşadığm için biliyorum. herşeyi bana soruyorlardı deli etmişlerdi beni. inşallah herşey çok çok güzel olur bitanem yapabilceğim birşey olursa çekinmeden söyle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..kocaman öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  2. Düğün hazırlıkları safhasında en nefret ettiğim durum bu.Kuzenlerim,kardeşlerim,arkadaşlarım herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor.Geleneklerimiz çok ağdalı insan evleneceğine pişman oluyor bu memlekette.Kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. iyiki tanışmışız canım:)tatlım sana sonuna kadar katılıyorum nişan zamanı bende öyleydim herkestn bi ilgi bekliyodum sormayıncada kızıyordum..hele var ya cüneytle bi gerginiz bi gergin ne dese batıyordu gider gizli gizli ağlardım ama şuda var beklentilerini ne kadar az tutarsan o kadar iyi boşver o 4 duvara arsına girince 2 nz kalcaksınız tatlı telaşınızı yaşamnı engelleyenlerle muatap olman aman salla 21 gün sonra evleniosun ve eminim çook güzel olcaksın bunu düşün öpüyorum kolay gelsin tatlım

    YanıtlaSil
  4. canım çok gerilmişsin ya :(

    inan çok iyi anlıyorum, geçen hafta aynı bu ruh halindeydim. insan çok hassas oluyor, destek istiyor, bulamayınca da alıngan olabiliyor. aslında etrafındaki insanlar senin halini anlasalar da, tam bilemiyorlar, snein kötü hissettiğini de o yüzden bilmiyorlar.
    derin nefes almak lazım sanırım, ben öyle yapıyorum. emreyle de çok tartışıyoruz, geçenlerde artık anlaşamıyoruz diye 2 saat ağladım, ağlamaktan nefes alamaz hale geldim. aslında hepsi stresin bize oyunu, bazıları rahat atlatıyor, bazıları da bunalıyor işte böyle. evlendikten sonra her şey yoluna girecek, her şey. benim de nikahıma tam 1 ay var, düğün ise nikahtan 1 hafta sonra. ikisini de atlatıp, balayında ayaklarımı uzattığım sabahın hayaliyle yaşıyorum. tekrar edelim: her şey güzel olacak...

    YanıtlaSil
  5. bu arada fark ettim, tatil bunalımına, bu yorumdaki bunalımına senden 1 hafat önce girmişim. şimdi iyi bir şey söylücem, ben bu hafta iyiyim, biraz evimden ayrılma hüznümün baskın olduğu bir hafta.. he bir de beyaz eşyalar canımı sıktı ama ciddi kötü ruh halim yok. hadi izle beni ve haftaya iyi ol canım:)

    YanıtlaSil
  6. kuzuuuum kıyamam sana benimkine de 29 gün kaldı ve inan seni o kadar iyi anlıyorum ki... yani alınganlık hassaslık bende de var ve bunu nişanlımın anlamaması "ne var bu kadar takacak" vs demesi beni daha delirtiyo. ev bark derdimiz yok ama hem onun ailesini hem kendi ailemi idare etmekten yoruldum... he he bi ton dert anlattım sana bak yine 2 dkda... şekerim benim üzmemeye çalış kendini, balayınızı düşünerek sabır toplamaya çalış. bak 20 gün sonra yeni evli bi hatun olacaksın ve bu postlarına güleceksin şekerim...

    YanıtlaSil
  7. ayy canım ya işle beraber bu evlilik sürecini yaşamak cok zordur eminim bende artık yorulmustum düşünmekten ama herkesin bana söyledği ozaman asla dinlemedğim bir tavsiye vardı yetişmeyeni düğün sonrası halledersiniz diye oan herşey bitsin istiyosun haklısın ama cokk yorma canım kendini bitenlere cizik at ve mutlu olmaya çalış sonucta güzel bir yuva kuracaksınz ve mutlu olacaksınız inşallh lütfen üzme kendini..mesela bir eşyanın evlendikten sonra gelmesi benim için ölümdü ama şimdi gülüyorum halime nolurmuşki yani ve evlendikten sonra gelen sandalyelr orta sehpa hicte moralimi bozmadı...eminim cok işiniz vardır ama üzülme 21 gün sonra balayında dinlenip bugünler için oh cok şükür atlattık diyeceksin ve eksiklerin umurunda dahi olmayacak onlarıda gelince tamamlarsın canım kasma kendini olurmu helede şu sıcak ve ramazan günlerinde dikkat et kendine...

    YanıtlaSil
  8. canım heyecan doruktadır tahmin ediyorum şuan neler yaşadığını, benım düğün resimlerim blogumda mevcut( geçmiş sayfalarda) Bakmak istersen uğra belki değişik bi fikir olur , bakalım beğenicekmisin?Şimdiden sonsuzzz mutluluklarrr her anın tadını çıkar, bende 8 aylık evliyim, evlilik harika bişeyyy hiç korkma ve rahat ol herşey 2 saatte bitiyor o yüzden her dakıkanı en iyi şekilde değerlendir...sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  9. heyecanın normal yani,geçecek, geriye dönüp tebessüm edeceksin :)) en kısa zamnda düğün postunu görmek istiyorum :) sevgilerimle

    http://laminapropria.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Tubitoşum çok teşekkür ederim canımcımm,bunu demen bile okadar önemliki..seni görmedim ama yüreğinin çok iyi olduğunu ve yapacağını biliyorum..

    içimden geldiği gibi: haklsıın canım elimden geldiğince bunlara engel olmaya çalıyorum..

    pembe mor alg:canımcımm ne güzel yazmışsın,çok teşekkür ederimmm inşallah..

    lamore del calcio:canım insanın aynı süreçlerde herkesin aynı şeyleri yaşadığını bilmesi bile rahatlatıyor cidden,inşallah herşey çok güzel olacak :) seni izledim ve iyiyim çok şükür ve senin hissetiğin gibi aynenn evimi özlüyorum..ne ilginç aynı duyguları hissetmek sırayla :)sana da çok kolay gelsin..

    Hamidecim haklsıın canımcım hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz..inşallahh tatlım teşekkür ederim..

    Güzincim teşekkürler tatlım senin yaşadığın süreçlerden sırayla bizler de geçiyoruz,çok haklsıın aslında ama çok hassas biir süreç,çok şükür çok eksiğimiz kalmadı,inşallah canım balayını sabırsızlıkla bekliyorum ,)

    my princes:canımcım ne güzel yazmışsın ,) çok teşekkür ederimmmmm..inşallah bizim evliliğimiz de sizinki gibi harika olur ,) baktım resimlerine çok güzel olmuşsunn size de mutlulular :)

    lamina:hoşgeldin bloguma :) teşekkür ederim çookk,geçmesini bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  11. Canım son bir aydan geriye sayarken inan her şey birbirine giriyor ve kontrol elinden gidiyor gibi hissediyor insan. Ben ve nişanlım o kadar gergindik ki sık sık kavga eder olmuştuk ama inan her şey yoluna giriyor. Bunlar iz bırakan tartışmalar değil, içinde bulunduğunuz stresten kaynaklanan anlık tartırşmalar. O gün geldiğinde inan bunların hepsi çooook uzak gelecek sana, sonrasında da hep en güzel kısımlarını hatırlıyor olacaksın. Eksikler bitmniyor diye kaygılanma ben hala her dışarı çıkışımda eve bir şeyler alıyorum o eksikler inan hiç bitmiyor evlendikten sonra da bitmeyecek tatlımm :) sadece derin bir nefes alarak biraz rahatla, her şey yoluna girecek ve çok güzel bir gelin olacaksın :) Bu evlilik de dilerim sana dilediğin şansı getirir ve hayatında her şey hep daha iyiye gider canım :))

    YanıtlaSil
  12. ah canım kıyamam.stresin sizi ele geçirmesine izin verme.

    şu ana kadar aldığım en iyi tavsiye şöyle idi ,

    o güne kadar bir sürü koşuşturmaca yaşayacaksın , bu yüzden düğün gününde hiçbir görevin , yapılacak bir şeyin olmadığına emin olmalısın. Eğer yapılacaklar varsa başkalarına dağıtmalısın bu görevleri. Sana düşen sadece düğününün tadını çıkarmak olmalı.Yoksa çok kötü bir kabus yaşarsın.

    tüm iyi dileklerim seninle...

    YanıtlaSil
  13. tattlım bu cok doğal bi surec bu donemde herkes sadece onları konusup kavgalar ediyor saizde bir sorun yok yani, bittiğinde ise hiç biri olmamıs gibi gelecek ve aklında tatlı bir telaş olarak kalcak hiç de cok zormmus gibi kalmıycak emin olabilirsin:))

    YanıtlaSil
  14. Be Twin Us;Çok teşekkürler canım yorumun bnei rahatlattı,bunların iz bırakan tartışmalar olmamasına sevindim,geçici olsun ve herşey eskisi gibi olsunİnşallah evliliklerimiz güzellikler ve şans geitirir,teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..

    cherrybloosemgirl:canımcım güzel dileklerin için teşekkür ederim,tavsiyen çok mantıklı cidden,öyle yapıcam :)

    Aysuncum;teşekkürler canım umarım öyle olur,normal görünmüyo insan içinde olunca ama sizlerden buları duyunca öyle rahatlıyorumki,teşekkür ederim..

    YanıtlaSil