22 Temmuz 2011 Cuma

Tatil istiyorummmmmm :(


Yazasım gelmiyor çünkü küsüm tüm bloggerlerla :( Herkes tatilde bu ne yaa, eskiden canım sıkkınken neşem yerine gelsin diye blog okurdum ve keyiflenir herşeyi unuturdum.Şimdi ise sinirlerim bozuluyo okudukça.Kıskanç mıyım neyim :))

Ama bukadar olmaz ki bu kadar yapılmaz ki..Facebooku açıyorum tatildeyim,tatile gidiyorum ya da tatil resimleri blogu açıyorum o da öyle.Ama bu haksızlık!!!Tatile giderken ( 45 gün sonra:((( ) ilk işim buradan ve facebooktan duyurmak olacak :) Düğün sonrası 6 gün balayına Antalyaya gidicez sadece 6 gün yeter mi hiç :(

Ben de tatil istiyorum,ben de deniz istiyorum,kumlara ayaklarım değsin istiyorum, hiç birşey düşünmeden sahilde yatmak istiyorum..Bunaldımmm ev iş, düğün koşturmalarından..Canım çok sıkkın çoookk..Ankaradan çıkmak istiyorum tatile gitmek ve 3 ay tatil yapmak istiyorum..Annemi dinleyip öğretmen olmadığım için çok pişmanım çoookk..Yazın çalışmak hiç çekilmiyor, gece erkenden yatılmıyor dolayısıyla sabah iş için erken kalkıp işe gelmek hiç çekilmiyor..

Kiracılar tuttuğumuz evden halen çıkmadı, gidip yerleşemiyoruz hala bekliyoruz çıkacaklar da gidip ölçü alıcaz halı perde bakmaya başlıyıcaz falan filan işte.....

15 yorum:

  1. cok can sıkılmıs ama olmazki:( dügün hazırlıkları var moralini yüksek tut canım..tamam haklısın tatile en cok senin ihtiyacın var..Haftasonu icin kısa tatil planları yapsan işe yarar mı dersin ? :))

    YanıtlaSil
  2. canım benim valla kendimden utandım şimdi özür dilerim şekerim ya... evet düğün stresi hepimizi öldürüyo benim de 9 eylülde ya bu kaçamak tatil olmasa ölürmüşüm... neyse canım az kalmış sabret azıcık...

    YanıtlaSil
  3. tatlım ben de tatile gitmiyorum bana küsmemen lazım =) hem bak sen balayına gitceksin en azından ben de o da yok bu sene ben napım kuzu. moralleri yüksek tutuyoruz evrene olumlu mesajlar gönderiyoruz tamam mıı şekerrr ???? ve bu haftasonu sevgiliyle ya da arkadaşlarla plan yapıyoruuzzz =)

    YanıtlaSil
  4. 6 gün yeter sen korkma, arada bir de haftosunu kacarsınız oldu işte:))

    YanıtlaSil
  5. Canım tatilden yeni dönmüş birisi olarak yazını okurken çok hak verdim ve üzüldüm :( Ben hala üniversitede öğretim üyesi olmayı düşünüyorum 3 ay tatil az değil :) kiracılara gelince, aynısı bizin de başımıza gelmişti tam 2 ay çıkmadı adam evde de oturmuyordu haftasonları uğruyordu sadece her şeyimiz aksadı cinnet geçirmiştim :( dilerim en kısa zamanda çıkar kiracılarınız :(


    http://gizliteras.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. ay canııııııım aynı isyan bende de var:D:D bende taa ramazandan sora Allah izin veririse gidicem aynen bende görüp ah ahh moduna bürünüyorum:D ay balayıııı insana az gelir 1 ayda olsa:D:D

    YanıtlaSil
  7. canıım çok haklısın çok yazon ankara çekilmiyor bende tatile benzer bişey yaptım gerci hakısızlık ermeyim 11 günüm orada gecti arada geldim gittim can sıkınıtısı felan ama suan döndüm ağlamaklıyım:( umarım 6 gün sana cook güzel gelir tatlım ama yetiyor biliyomusun insan cok güzel dinleniyor bir haftada ah ah bende öğretmenm ama bisürü problemle uğraşıyorum..!devletti tercih etmediğim için..

    YanıtlaSil
  8. Düğün sonrası mı dedin sen?
    e şükürle ilgimi yazımı okudun madem bir de sana başka sır vereyim "yerinde olmak için canımı verirdim şu an.."anlatabildim mi?
    tüm aksamalara rağmen düğün hazırlıkları en güzel bekleme süreci..onunla hayat her gün tatil güzelliğinde olacaktır:') ağlıyorum yine ben yaa:(

    YanıtlaSil
  9. Taranis:saol tatlım haftasonları yapacak okadar iş varki tatill mümkün değil ama havuza gittim o bile nasıl iyi geldi,rahatladım biraz.Saol tatlım ;)

    Hamidecim saol tatlım,özür dileme canımcımm negüzel gezip stres attınız siz bizim yerimize işte ,)

    Tubitoşum sana küsmem ben merak etme ,) haftasonu değişik birşeyler yapmak çok iyi geliyo gerçekten bir gün havuz bile ne çok iyi geldi.teşekkürler tatlım..

    Aysun Karaalioğlu;inşallah yeter canım,teşekkürler,)

    Gizcim;teşekkürler canımcım yaaa üzülme sen yeni evlendin ve rüya gibi bir balayı geçiridn, bizim balayına da az kaldı,gün sayıyorum resmen ;) kiracılar çıktı çok şükür rahatladık,ama biraz daha gecikseydi ben de cinnet geçirecektim :))

    cococum az kaldı ozman sabredelim de ramazan çabucak geçsin,tatilimize gidelim biz de,bloglarda tatil postları okuya okuya bunalıma girdim resmen :))

    pembe mor alg;)taze nişanlı kızımız,nişanlılara tatil yok tatlım yapacak bişey yok.Bak tubitoşum da gidememiş,sen de,ben de ,)

    Güzincim valla devleti tercih edip 3 ay tatilini yapıp maaşlarını alan öğretmen arkadaşlarıma ben çok özeniyorum.Senin tatilin biraz sıkıntılı geçmiş ama olsun Ankaradan uzaklaşmak bile çok iyi gelmiştir muhakkak.

    İpek böceği;canımcım çok haklsıın aslında çok şükür demek nekadar önemli.Senin yazını okuyup da kendime geldim.İnsan herşeyin en iyisini isteyince ve imkanları elvermeyince nasılda isyan ediyor.Ama şükretmek gerek.İnşallah senin de hayatının hergünü tatil güzelliğinde olacağı hayatının aşkıyla,doğru insanınla bu süreçlerden geçersn.İnşallah herşey gönlüne göre olur..

    YanıtlaSil
  10. geçen haftaki ruh halim :) arada derin nefes almak lazım sanırım, bak benim ev boş ama hala perde-tül olayım hallolmuş değil, davetiyem bile yok, o yok bu yok durumlarındayım, hatta dün gece aklıma geldi gelinliğim bile gelmedi :( hepsinin üstüne bir de tüm arkadaşlaırm sırayla tatile gitti:( az kaldı, son gülen biz olacağız :)

    YanıtlaSil
  11. bende tatil yapmak istiyorum, facebookta ki tatil fotolarından hafta sonu @çeşme @ayvalık iletilerini gördükçe puuflayıp kalıyorum.Benimde tatilim sanırım Ekim ayında olacak umarım o zamanda hava denize girilebilir düzeyde olur.

    YanıtlaSil
  12. kim tatil istemezki!
    Su an hollandada yagmur yagiyor!
    kolay gelsin canim!
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. bende tatile gidemiyorum :/ kiracılar belki ev bulamamıştır dermişim:p çabucak cıkarlar inşşallah :))

    YanıtlaSil
  14. Lamore del calcio;;)) ne güzel demişsin inşallah son güle biz olacağızz,)

    Çeyiz Kız;inşallah olur canm ben de Eylül ayı için dua ediyorm..

    Evy;haklsıın canım kim istmez ki..Buarada profilini paylaşmayı engellemişsin sanırım bloguna giremiyorum.Profilimi paylaşı tıklaman gerekiyor sanırım..

    Gök:teşekkürler canım boşaldı evimiz çok şükür,alt kata taşındılar zaten ,)

    YanıtlaSil