7 Mayıs 2011 Cumartesi

Nişan

Herkese Merhaba :))



Çok şükür nişanım oldu ve sorunsuz atlattık,aileler iyi anlaştılar çok şükür ve en önemlisi herkes sevgilimi çok sevdi ve beğendi.Herşey çok güzeldi bolca oynadım :)) Düğün provası gibi oldu ve ben düğünde daha çok oynamak ve eğlenmek istiyorum :))

Buarada sevgili ankara düşleri beni mimlemiş.Ben buara hislerimi anlatan resim ve şarkı ise şunlar :http://www.youtube.com/watch?v=TfTdOw-Dt_E

15 yorum:

  1. canım harika olmuşsuun kuğu gibi ve çok yakışmışsınızz:)atlatmıssın oh darısı düğüne ne zaman düğün? bende nişan postu yapmıstım ama sildim sonra yüzümü gizlemeye karar verdim o işide becerebilirsem yüz saklama işini yakında bende bir nişan postu hazırlıycam:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) Düğün 3 Eylülde inşallah var daha:)Senin resimleri görmüştüm ama ayrıntıları bekliyoruz ben de anlatıcam inş uygun olunca

    YanıtlaSil
  3. ben atlatyım şu düğünü herşeyi yazcam:)) kına düğün felan ne var ne yok:) şahane olmussun tekrar belirteym e düğün yakın seninde nişanın heyecanını yeni atlattınz başlarsınız yakında hazırlıklara:) sende yaz ayrıntıları..

    YanıtlaSil
  4. canımm maşallah maşallah çok güzel olmuşsun ya. saçtaki aksesuara ayrı bayıldım. çok yakışmışsınız bir ömür mutluluklar. çok beğendim. makyajın da çok güzel abartısız beni sözde öyle bir boyamışlardıki nişanda ben de böyle istiyorum inşallah. darısı başımaaa =))

    YanıtlaSil
  5. canım benim hayırlı olsun çok sevindim senin adına darısı düğünün başına :))
    yalnız ben de güzine katılıyorum yüzüne saklama falan uygula derim burası sanal alem ne olacağı belli olmaz çünkü.
    tekrar hayırlı olsun tatlım bu arada mim için de teşekkürler:)))
    mutluluklar dilerim.
    mutluluğunuz hep daim olsun:)))

    YanıtlaSil
  6. @Ankara Düşleri ; teşekkür ederim canım,hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah.Mim için ben teşekkür ederim asıl :)) yüzüme saklama uygulamalımıyım bilmiyorum çok yeni ve hevesliyim,nasıl bir sakıncası varki bilmiyorumm...yani insan okadar moda blogu takip edince ve hergün insanların ne giydiklerini paylaştıklarını görünce normalmiş gibi geliyo ama bilmiyorum....

    @tubitos ;çok teşekkür ederim.makyajım sade sayılırdı ama ben günlük hayatta hiç far kullanmayan biri olarak farımı sildim salona gitmeden.kuaförler nasıl yapıyo bilmiyorum ama yüzümde şaşkın bir ifade oluştu fardan sonra bende elimden geldiğince silmeye çalıştım.inşallahhhh darısı başına:))

    @Güzincim başlıyıcam inşallah memleketteyim şimdi ankaraya dönünce ilk işim gelinlik ve eşyalara bakmak olacak,ayrıntıları paylaşırım.ben asıl sizlerin evlerini ve düğünlerini merak ediyorum çok az kaldı :))

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuşsunuz çok sevdim fotlarınıızıı tütüüüü maşallah :) evet nişan düğünün provası gibi olurmuş öyle derler bende hiç sevmiyorum öylee farı gülüşünle güzel olcaksın tıpkı senin olduğun gibii :)

    YanıtlaSil
  8. canım mutluluklar dilerim::)çok ta yakışıyorsunuz maşallah:=)ççokk gzüel olmuşsun saçın makyajın elbisen herşey çok uyumlu ve şık...

    YanıtlaSil
  9. Tuem,çoook teşkkür ederimm canım ne güzel yazmışsın :)

    Moda Perisi,çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  10. Elbiseniz çok güzel :) Ni$anlizla çok yaki$iyorsunuz, Allah tamamina erdirsin. Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Allah tamamına erdirsin, çok yakışmışsınız, ayrıca elbisen de sana çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  12. Hayirli ugurlu olsun Allah mutlulugunuzu daim etsin!Sevgiler;)

    YanıtlaSil
  13. Aşkın Ay,Teşkkürler,amin ,)Sevgiler

    Sj;teşekkürler canım :)

    Un peu de tenue ;Teşekkürim ederim ,) Yakıştırmana sevindim

    YanıtlaSil
  14. pek şekersiniz maşallah..eee hadi yeni postlar bekliorum ama öptüm:)

    YanıtlaSil
  15. cococum teşekkürler canım yaa valla beni gaza getiriyosun yazasım geliyor :))

    YanıtlaSil