27 Mayıs 2011 Cuma

Nişan ayrıntıları ,)

Çok şükür ki herşey yoluna giriyor yavaş yavaş,nişanlım iş buldu sayılır.En azından il dışına gitmek zorunda olmayacak her hafta.Herşeyde bir hayır varmış gerçekten.Şer gibi görünen şeyler bazen Hayırlı olabiliyor.Gelgelelim benim nişan ayrıntılarına ;)

Bu benim aşkımın nişan alışverişinde bana Jua'dan almış olduğu bayıldığım banyo seti:) içinde kokulu mumları,lolipop şeklinde kokulu sabunu,bambu havluları,duş jeli,vücut losyonu,ayak sabunu,renkli dekoratif topları ve banyomuz için benim bayıldığım çiçeği var



Bunlar benim ellerimle hazırladığım lavanta keselerim ,) Blogları okumaktan herşeyi kendim yapasım vardı.İsimleri nazar boncuklarını,keseleri hepsini ben yaptım büyük bir zevkle:)



Bunlar da bayılarak aldığım kuğularımız ,) Nişna yüzüklerimizi boyunların geçridik ve kocaman bir kalp olduk onların ortaya çıkardığı görüntü gibi ,)




Vee nişan kurdelemizi kesecek olan makası da süsledim ,) Tüm ilham kaynağım bloglar oldu,Okadar yaratıcı insanlar tanıdım gördümki burda herşeyi süsleyesim geldi benim de ,)



Nişanlıma tuzlu kahve yaptı ablam, ve ben onu istemeye istemeye götürdüm aşkıma,o da hepsini içti saolsun ,) insan bi yudum alır bırakır dimi?Bizimkisi hepsi içilir diye düşündüğünden hepsini içti :)


Bu da benim nazar boncuklarıyla süslü çikolatam ,) kaç saat uçak yolculuğu yapmasına rağmen sapasağlamdı geldiğinde.




Dedeciğim tek taşımı taktı o gece heyecanlı,ağlamaklı ama sevinçli..Allah ona uzun ömürler versin..



10 yorum:

  1. çok güzel olmuşsunnn.maşallah size.tepsi de şık olmuş gerçekten..çikolatalar da hoş görünüyor.herşeyin gönlünüzce olması temennisiyle..

    YanıtlaSil
  2. canımm biz de blogcanlardan görüp özenmiştik herşeyi kendimiz yapmaya. söz için tepsimi de, makasın süslemesini de misafirlere dağıttımız söz mendillerini de, mendilleri dağıttığımız sepeti de annemle birlikte süsledik çok da eğlendik yaparken =)
    nişan için bu kez hazır şeyler yaptırıyorum ama onlar da el emeği sonuçta ben yapmadım sadece =) yakında paylaşıcam =)
    herşey çok güzel görünüyor canım jua banyo setini çok beğendim. tepsin de lavantaların da çok cici. herşey gönlünce olsun. he bu arada yeni iş hayırlı olsun =)

    YanıtlaSil
  3. Ellerinle hazırladığın her şey çok güzel ve değerli.Sen de çok güzelsin maşallah!Allah nazardan saklasın,mutluluğunuz daim olsun !

    YanıtlaSil
  4. canım bunlar harika detaylar, Allah mutlu mesut etsin sizi:) makasa ve banyo setlerine çiçeğe hepsine bayıldım maşallah size:)

    YanıtlaSil
  5. Canım ya ellerine sağlık. Ben hiç uğraşamıyorum böyle şeylerle. Her şeyi hazır almak daha kolayıma gidiyor :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel Şeyler Dükkanı teşekkür ederim çok inşallahh..

    Tubitoşcum; teşekkür ederim,seni zaten büyük bir keyifle takip ediyorum,herşeyin çok güzel,nişan yastığına bayıldım zaten.Ayrıntılar basit görünse de güzelleştiriyor herşeyi.Benim anneme kalsa lavantaya falan gerek yoktu,herşeyimi kendim yaptım :)
    İnşallah hepimizin herşey gönlünce olsun..

    Colette;çok teşekkür ederim,bloguma hoşgeldiniz ,)

    Güzincim;taze gelinimiz teşekkür ederim çok,Allah hepimizi mutlu mesut etsin.

    Miss Sensible;Hazır almak kolay tabi ama böyle şeyleri seviyosan hazırlaması pek bi keyifli zaman varsa tabi ,)

    YanıtlaSil
  7. ay canım benim hayırlı uğurlu olsun:)

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel olmuş herşey eelrine sağlık. Valla kuğular süper. Ben hiç bilmem böyle şeyleri?Nerede satılır bunlar yiğenlerimde genç kız belki birgün ihtiyaç olur. Çok güzel gözüküyorsun. BY

    YanıtlaSil
  9. Allah tamamına erdirsin çok güzel bir nişanmış her ayrıntıdaki özene bayıldım :) lavanta keseleri, çikolatan, kuğular harika. Sen de çok güzel gözüküyorsun tatlım, elbisen, kolyen muhteşem :))

    YanıtlaSil
  10. Coco jelly; teşekkür ederim canım
    suhubacım çok saol canım kuğulara ben de bayıldım.Ankarada Kızılayda İzmir Caddesinde bir pasaj var oradan buldum.İstersen ismini öğrenip söylerim sana.

    Gizcim teşekkür ederim canım,nasıl mutlu oluyor insan yaptığı şeyler beğenilince :) Söz elbisemdeki kolye değil aslında elbise bitişik yakasındaki taşlarla ama herkes kolye sanıyor :)

    YanıtlaSil