31 Mayıs 2011 Salı

Kenwood Kırmızı Tost makinası&Kettle

Dün akşam çeyizime almış olduğum kenwood kırmızı  tost makinası ve kettle :) uzun zaman baktıktan sonra sonunda tost makinası alabilmiş olduğum için çok mutluyum.İnşallah kırmızı geniş,ferah istediğim gibi bir mutfağım olur da tezgahıma koyarım :) Almak isteyenler için ykm'de indirim var ikisinin fiyatı 259'dan 180'e düşmüş.Bilgilerinize ,)

16 yorum:

  1. Hayirli ugurlu olsun canim ve simdiden icinden yiyecegin tostlar afiyet olsun:)kettle'de bayildim harika,güle güle kullanin,sevgiler!!

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım. Benim mutfağımın ana rengi gri oldu. Tüm beyaz eşyalarım, tost makinası, katı meyva sıkacağı, actifry.. Her şey gri :))

    YanıtlaSil
  3. AşknAy;çok teşekkürler canım.Tostu da ne çok severim bi bilsen ,) Kettle'a nişanlım da bayıldı onun için aldım.

    Miss Sensible;Teşekkür ederim canımcım,gri tonları da şık duruyo,benimki de gir kırmızı karışımı olur diye düşünüyorum,bakalım :))ozaman senin mutfak resimlerini alalım bakalım?olmaz mı?

    YanıtlaSil
  4. Çok uzun süre bakışıp almadığım şeyler bunlar...

    Çok iyi etmişsin almakla...

    Düğün hediyesi, nişanlıma alayım bari tost makinasını :)

    YanıtlaSil
  5. Sazancım hoşgeldim bloguma ,)Aynı okuldan mezun oluduğumuzu gördüğümde pek bi sevindim.Sen de al nişanlına ,) Plakaları döküm,çizilmiyor,çıkarılabiliyor ve ızgarada yapılabiliyor.

    YanıtlaSil
  6. canımm çok tatlı bir kırmızı güle güle kullan. ben de mutfakta kırmızı detayları ve kırmızı mutfakları çok seviyorum. kırmızı mutfak eşyaları gördükçe alıyorum inşallah mutfaklarımız kırmızı olur =)))

    YanıtlaSil
  7. Tubitoşşş ,) söylemesi çok tatlı tubitoşş :)) inşallahhh mutfaklarımız kırmızı ,balkonlu,geniş ve ferah olur.AMİNNN

    YanıtlaSil
  8. hehehe ben de çok seviorumki adımııı saol kuzumm =))

    YanıtlaSil
  9. Selam bende tost mak. istiyordum ikisi birden uygun rakammı. Güle güle kullanırsın inşallah. Bunun ızgarası çıkıp yıkanabiliyor muydu merak ettim. Kolaygelsin

    YanıtlaSil
  10. kırmızı ne güzel bir renk aşk rengi yeni gelinlere de bu yaraşır iyi günlerde kullan inşallah mutfağın beyaz olur

    YanıtlaSil
  11. tüm küçük ev aletlerimi,tencerelerimi tavalarımı,ütümü,düdüklümü, tefal aldım...(ÇELİK olarak jumbo aldım)tefalden çokk memnunum..her şeyin aynı marka olması servistede kolaylık..10 aydır hepsinden çok memnunum...ama buda ciciymiş:)

    YanıtlaSil
  12. suhuba; hoşgeldim bloguma :)
    evet canım plakaları çıkarılabiliyor,hem de teflon değil plakaları döküm,yani çizilmez.Bence uygun fiyataı çünkü döküm tost makianalrı 150 civarında başlıyor,şirin kettle'da modelinden dolayı sanırım pahalaı 100 küsür sanırım,ikisi indirimli oluyor yani.Teşekkür ederimm

    YanıtlaSil
  13. Çılgın Mevdoş;aşk rengi evet,çok teşekkür ederim haklısın beyaz kırmızı çok güzel olur,ne diyeyim inşallahhhh..

    coco-jelly;teşekkürler.tefal tabiki çok iyi bir marka biraz tuzlu fiyatları ben sadece tencerelerimi tefal aldım.Sen de güzel günlerde kullan ,)

    YanıtlaSil
  14. kettle; elektrikli değil mi? benim eskisi bozuldu; seninkinin tipi pek bir hoş; ondan bakayım.

    YanıtlaSil
  15. güzel günlerde kullan Kenwood iyi bir seçim fakat kettlın kulpu yukarıda olduğu için kapaksız elini yakıyor tecrübeliyim bu konuda uyarıyım istedim:))

    YanıtlaSil
  16. minimalist; evet canım elektrikli bak bakalım bence de çok sevimli :)

    Meyra; saol canım,teşekkürler uyarın için dikkatli olayım ozman,)

    YanıtlaSil