23 Mayıs 2011 Pazartesi

...

23 Mayıs 2011, 4 günlük İstanbul gezisi sonrası hiç mi hiiçççççç çalışasım yok.Herşey çok güzel giderken,pespembeyken heryer bir anda grileşti.Nişanlım işten ayrılmak zorunda kaldı,şu an iş arıyor bakalım nasıl olacak.Tüm evlilik planlarımızı ve bütçemizi ona göre ayarlamıştık halbuki..Neyse hayırlısı olsun bakalım.Ne demişler bir kapıyı kapatan Allah diğerini de açar inşallah...

7 yorum:

  1. canım çok üzüldüm ama dediğin gibi bir kapıyı kapatan Rabb'im diğerini de açar.
    inşallah herşey en kısa zmanda yoluna girer.
    sen içini ferah tut ve hep dua et.
    Allah yardımcınız olsun.

    YanıtlaSil
  2. canımmm hiç canını sıkmaa herşeyde bir hayır vardır. inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir işe girer nişanlın.. öpüorum

    YanıtlaSil
  3. Canım benim her şeyin hayırlısı olsun. Bak ben de büyük ihtimal evlendikten sonra Ankara'ya gelmek için işi bırakacağım; ama dert etmiyorum. İnşallah başka bir yerden bir kapı daha açılır..

    YanıtlaSil
  4. Öncelikkle nişan fotoğraflarınızı gördüm, bayıldım canım. Harika görünüyorsunuz Allah nazarlardan korusun:)
    İş mevzusuna gelince, üzülme sakın. Belki daha iyisinin olabilmesi için bu gereklidir. olumlu düşün olumlu olsun. Herşey gönlünüzce olsun dilerim. Hazırlıklar içinde çok kolay gelsin, bol şans:)

    YanıtlaSil
  5. kıyamam size, Allah evlenenle ev alana yardım eder derler ya, ben çok inanırım. İçinizi ferah tutun, eminim düşündüğünden de güzel olacak her şey :) erteleme olayı olursa da hiç problem etme bence hayırlısı demek lazım. ben şimdi nişan postuna bakmaya gidiyoruum :)

    YanıtlaSil
  6. Ankara Düşleri; saol canım inşallah yoluna girecek gibi bakalım,dua etmek işe yarıyor..

    Tubitoş ;canım saol inşallah bakalım onun gönlüne göre olan her hafta Ankara dışına çıkmayacağı bir işti o da olacak gibi bakalım..

    Miss Sensible;Gel canım Ankaraya bekleriz Ankara Düşlerini de bekliyoruz zaten,herkes gelsin Ankaraya keşke İstanbulda olan kardeşim de gelse :)İnşallah sen de gönlüne göre iyi bir iş bulursun burada dert etmemekte iyi yapıyosun,dert edince hiç bir şey değişmiyor zaten..

    Maya; Teşekkür ederim canım çok saol güzel dileklerin için,insan bir ana karamsarlığa kapılıyor ama olumlu düşünmek işe yarıyor cidden

    SJ;İnşallaaaaah herşey düşündüğümden de güzel gider herşey çok teşekkür ederim.Erteleme olmaz artık inşallah düğün mekanlarına paraları bile verildi :)

    YanıtlaSil
  7. Yorumlarımı kendi adımdan yayınlayamıyorum bi sorun var sanırım ama ne olduğunu anlayamadım sürekli giriş yapın diyor ,(

    YanıtlaSil